Ana SayfaKimdirGizem Saatçi Kimdir?

İlgili Postlar

Gizem Saatçi Kimdir?

Eskiden de olan ve son zamanlarda en çok dinlenen müzik ve pop-rock piyasasının yükselen isimlerindendir. Bizleri hem sesiyle hem de şarkıdaki ritmi ve sözleriyle oldukça etkileyen Gizem Saatçi kimdir? Gizem Saatçi kaç yaşında ? Gizem Saatçi albümleri neler? Gizem Saatçi aslen nereli? Gizem Saatçi hangi burç? Gizem Saatçi hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Balık Burcu Ünlüler

Gizem Saatçi Kaç Yaşında?Gizem Saatçi Aslen Nereli? Gizem Saatçi Hangi Burç?

Başarılı sanatçı olan Gizem Saatçi, 11 Mart 1985 yılında İstanbul Üsküdar’da Dünyaya gelmiştir. Başarılı sanatçı Aslen İstanbulludur. Sanatçının Burcu İse Balık burcudur.

11 Mart Doğumlu Ünlüler

Gizem Saatçi Kimdir?

Gizem Saatci pop- rock/blues müziğinin Türkiye’deki genç müzisyen temsilcilerindendir. Sanatçının 3 adet albümü bulunmaktadır. Başta Kanada ve Amerika olmak üzere birçok ülkede sanatını herkese sergi etmiş, çeşitli rock, blues ve caz konser ve etkinliklerde yer almış sanatçı 2016 yılında ülkesine geri dönüş yapmıştır. Çocukluk yıllarında birçok ödül alan ve yeni yeni rock ile tanışan başarılı sanatçı hayran kitlesini burada arttırmıştır. Zamanın da rock ile ilgilenen büyük isimleri takip etmiş ve ilk albümünü çıkarmıştır. Çıkardığı ilk Albümünden sonra İyi bir kitle yakalayıp eğitim için yurt dışına çıkmıştır. Uzun zamandan beri gözükmeyen sanatçı İstanbul’a geri dönmüş sokak hayvanları için konser çalışması yapmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler