Ana SayfaDizilerMucize Doktor 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali'nin Sevinci Kursağında Kalıyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali’nin Sevinci Kursağında Kalıyor!

Fox Tv’nin bağımlılık yapan dizisi Mucize Doktor 8. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali, markette silahlı bir soygunun ortasında kalıyor ve bir kadın orada vuruluyor. Kadının ailesi bu duruma Ali’nin sebep olduğunu düşünüyor. Tanju, Nazlı’nın yaptığı hatayı öğrenmek için Ali’yi zorluyor. Ali’de doğruyu söylemek zorunda kalıyor. Kıvılcım ile Tanju, hastanenin yönetimini ele geçirmek için güçlerini birleştirir. Mucize Doktor 9. bölüm fragmanı geldi. Dergi kapağına çıktığına sevinen Ali’nin sevinci kursağında kalıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Ali’nin Sevinci Kursağında Kalıyor!

Mucize Doktor dizisinin 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, Nazlı’yı arayıp sevinçle aradığı bisikleti bulduğunu söylüyor. Daha sonra bir derginin kapağında kendi fotoğrafı görünce sevinçten havalara uçar. Ancak dergiyi açınca mutluluğu yarım kalır. Ali’ye yönelik bir şikayette bulunulmuş ve Sağlık Bakanlığı tarafından kendisine soruşturma açılmıştır. Kıvılcım’la Tanju bu duruma çok seviniyorlar. Yönetim kurulu Ali hakkında bir karar vermek için toplanıyor. Ali, hastaneden atılacak mı?

İşte Mucize Doktor 9. bölüm 1. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Market soygununda Ali ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığı için donar kalır. Sorguncu silahını ateşleyince bir kadın yaralanır. Ali yaşadığı şoku üzerinden atamaz. Kazazedeler hastaneye gelir. Vurulan kızın internetten tanıyan ve buluşmak için orada olan kişi bu kazadan Ali’yi sorumlu tutar. Adil, Ali’nin böyle bir şeyle ilk defa karşılaştığı için endişe etmeye başlar. Ferman, hastaneye gelen hastanın ameliyatına Ali’nin de girmesini ister. Ameliyat başarılı geçer ve hasta kurtulur. Ali’nin yaşadığı şokunu göstermediğini düşünen Adil, Ali’yi pisikoloğa gönderir.

Beliz, Kıvılcım ile birlikte verdiği roportajı merak eder. Beliz, Kıvılcım’a haberi gönderir ama o annesine ihanet ettiğini düşündüğü için haberi iptal ettirir. Tanju hoca, Nazlı’yı istemediği bir hastaya bakmak  için zorlar. Nazlı önceleri karşı çıksa da madde bağımlısı soyguncu ona geçmişte yaşadığı acı tecrübeleri hatırlatır. Açelya, Demir’in Nazlı’ya karşı ilgisini anlar ve onu öper. Açelya, Demir’in kendisini öptü gibi anlatır. Demir, bu olay duyulunca Nazlı’ya olanların doğrusunu anlatmaya çalışır ama anlatamaz.

Mucize Doktor 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazlı İle Ali Vicdan Yüküne Alışabilecekler Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler