Ana SayfaÜnlülerÜmit Erdim'den Eleştirenlere Kılla Hakan Tarzıyla Yanıt!

İlgili Postlar

Ümit Erdim’den Eleştirenlere Kılla Hakan Tarzıyla Yanıt!

Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Ümit Erdim, bir döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi ile kendini tanıtmıştır. Önemli rollerde oynamış ve takipçi kitlesini arttırmıştır. Uzun süreden beri gözükmeyen ünlü oyuncu spor yaparak emek harcayarak fazla kilolarından baya bir kurtulmuştu. Çok zayıf olmasını eleştirenler ve ameliyatla yaptın diyenlere Killa Hakan tarzı ile yanıt vermiştir.

Ümit Erdim Kimdir?

Oyuncu Ümit Erdim’in Son Hali Herkesi Şaşırttı

Ümit Erdim; “Kilo vermem organik. Ameliyat yok, Emek var”

Eski dönemler güzel dizilerden olan Hayat Bilgisinde rol alan başarılı oyuncu Ümit Erdim’in kilolarıyla başı dertteydi. Erdim, tüp mide ameliyatı olarak 69 kiloya düşmüştü. Oyuncu, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda rapçi Killa Hakan tarzıyla eleştirilere yanıt verdi. Daha önce, “Kilo vermem organik. Ameliyat yok, emek var” diyen oyuncu, yeniden kilo almaya başlayınca ameliyat masasına yatmıştı. Mide küçültme ameliyatı olan Ümit Erdim, 73 kilo vererek 69 kiloya düşmüştü. Büyük ölçüde kilo kaybeden oyuncu hayranlarını şoka uğrattı.

ümit-erdim-zayıf-hali

Ümit Erdim’den Eleştirenlere Kılla Hakan Tarzıyla Yanıt!

Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Ümit Erdim, bir döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi ile kendini tanıtmıştır. Önemli rollerde oynamış ve takipçi kitlesini arttırmıştır. Uzun süreden beri gözükmeyen ünlü oyuncu spor yaparak emek harcayarak fazla kilolarından baya bir kurtulmuştu. Çok zayıf olmasını eleştirenler ve ameliyatla yaptın diyenlere Killa Hakan tarzı ile yanıt vermiştir. Ümit Erdim‘in kilo vermesinin ardından takipçileri, “Hastalıklı mısın?”, “Ölü gibisin” ve “Zayıflıktan öleceksin” şeklinde yorumlar yapmıştır. Kendisini eleştirenlere şu şekilde yanıt vermiştir; “Ben 1 sene önce tüp mide ameliyatı oldum. Bu ameliyatı da profesör yaptı. Beni iyi dinle. Beni işi bilen insan, iyi bir ortamda ameliyat etti. Sağda, solda konuşuluyor. ‘Ümit ağabey yüzün çöktü, hastalıklı gibi oldun. Çok zayıfladın…’ Lan zımbo! Ameliyatın ilk senesinde hep böyle oluyor. Bunu doktorlar söyledi oğlum. Aklına senin anan baban sokmadı mı? Bak güzel insanlara selam olsun. Onlara hiçbir şey söylemiyorum. Bazı kardeşlerim ‘Ümit ağabey sen nasıl kendini iyi hissedersen öyle olsun’ diyor ama o kalbi kirli olanlar varya… Onlar… Bak oğlum, tararım lan seni çift silahla! Sen hiç tüp mide ameliyatlının yumruğunu yedin mi? Yüzüm çöktüyse çöktü lan, sana ne zımbo! Yüz benim, vücut benim anladın mı? Kalbi güzel insanlara selam olsun.” ifadesini kullanan oyuncu sosyal medyada akım başlatmıştır.

ümit-erdim-killa-hakan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler