Ana SayfaDizilerSevgili Geçmiş 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemal Cahide'yi Kızları Üzerinden Tehdit...

İlgili Postlar

Sevgili Geçmiş 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemal Cahide’yi Kızları Üzerinden Tehdit Ediyor!

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Sevgili Geçmiş 2. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Deren, her şeyi polise itiraf etmeleri gerektiğini söyler. Ama cesaret edemezler. Cemal, intihar etmekte olan Çilem’i bulur ve ona bir ailesinin olduğunu söyler. Hapishanede olan Cahide ise kızlarının başlarına neler geldiğini, neleri göze aldıklarını bilmediğini ancak onların rüyalarına kimsenin dokunmayacağını söylüyor. Dizinin yeni fragmanında Cemal, Cahide’yi kızları üzerinden tehdit ediyor. Kızların yerlerini bilen Cemal, Cahide’den ne isteyecek?

Cuma Dizileri 2019

Cemal Cahide’yi Kızları Üzerinden Tehdit Ediyor!

Sevgili Geçmiş dizisinin 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cemal, Cahide’ye kızlarının yerleri karşılığından ondan ne yapmasını isteyecek. İpek ile Sinan yakınlaşmaya başlıyor. Deren, Çilem’i bulup onunla konuşuyor. Azra ise en yakın arkadaşına ihanet ettiği için vicdan azabı çekiyor. Deren’le Kenan’da yakınlaşmaya başlıyor. Mahur ise Azra’yla ilgilenmeye başlıyor. İpek ile Sinan arasında imkansız bir aşk mı başlayacak?

İşte Sevgili Geçmiş 2. bölüm 2. fragmanı….

 

SEVGİLİ GEÇMİŞ 1. BÖLÜM ÖZETİ!

İpek, gelen mektupla evlatlık olduğu ve iki kardeşi daha olduğu yazar. Deren, zengin bir aileye evlatlık gitmiştir ve doktor olmuştur. Mektubu alan Deren, dolandırıcıların işi zannedip çöpe atar ve olayı ailesine anlattığında evlatlık olduğunu öğrenir. Çilem ise nişanlısından hamile kalır. Onun mektubu müzikle uğraşan Azra’nın eline geçer. Azra, mektupta yazanları ona söylemek ister ama bir türlü fırsatını bulamaz.

Azra’yı arkadaşları bir yapımcı ile tanıştırır. Adamın çok parası olduğunu öğrenen arkadaşları Azra üzerinden onunla yakınlık kurup paralarını çalma derdindedir. Azra’nın arkadaşları ölür ve onların koydukları paralar çantasında kalır. Paraları yetiştirme yurduna bırakan Azra, İpek’in düğününe gitmek için yola çıkar. İpek, Deren ve Çilem zannettiği Azra’yla bir araya gelir. Tekin’in onu defalarca dövdüğünü öğrenen kardeşler İpek’e ne zaman isterse yardım edeceklerini söyler.

Düğünden sonra, ailesinin onu dövdüğünü söylediğini anlayan Tekin, yine İpek’in üzerine yürür. İpek kendisini odaya kilitler ve  kardeşlerini arar. Kızlar gelir ve İpek’i Tekin’in elinden kurtarmaya çalışırken bir kaza olur ve Tekin düşer. Deren onu kendisine getirir ancak Tekin gözünü açar açmaz ona saldırır. Azra’da eline geçen ilk şeyle Tekin’in kafasına vurur. Tekin ölür ve kardeşler onu götürüp gömerler.

Sevgili Geçmiş 2. Bölüm Ön İzleme Yayında! Cahide Kızlarını Koruyabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler