Ana SayfaÜnlülerManga Yeni Albüm İçin Kolları Sıvadı!

İlgili Postlar

Manga Yeni Albüm İçin Kolları Sıvadı!

Manga Türk rock grubu. Genellikle Alternatif Rock, Nu-Metal tarzında müzik yapmaktadırlar. Yaptıkları şarkıları herkes tarafından beğenilmiş ve milyonlara duyurmuştur. En son çıkardıkları “Süper Güçlerimiz Var” adlı şarkısında hayranlarını geride bırakmamıştır. Eskiden de olduğu gibi çoğu kişinin dinlediği Manga grubu Yeni Albüm İçin Kolları Sıvadı!

Ferman Akgül ve Demir Demirkan 3 Gündür Stüdyoda!

Ferman Akgül Demir Demirkan

Türk rock müziğin MTV ödüllü grubu Manga, yeni albüm kayıtları için hayranlarına müjdeyi verdi. Geçtiğimiz günlerde projenin vokal koçluğunu üstlenen başarılı sanatçı Demir Demirkan ile stüdyoya girdi. Bu haberi duyan herkes heyecanla albüm hakkında açıklama yapmalarını istiyorlar. Ekim ayında 2004 yıllarında İstanbul albümü için senelerce turne ile Türkiye’ye gelen ve birçok şehirde konser veren Demir Demirkan ile birlikte stüdyo çalışmaları yapan manga grubunun en efsane olmazsa olmazı olan solisti Ferman Akgül, üç gün boyunca söz yazım ve vokal kayıt üzerine Demir Demirkan’ın rehberliğinde çalışmalar yaptı.

Demir Demirkan Kimdir?

ferman-akgül-demir-demirkan

Manga Yeni Albüm İçin Kolları Sıvadı!

Manga Türk rock grubu. Genellikle Alternatif Rock, Nu-Metal tarzında müzik yapmaktadırlar. Yaptıkları şarkıları herkes tarafından beğenilmiş ve milyonlara duyurmuştur. En son çıkardıkları “Süper Güçlerimiz Var” adlı şarkısında hayranlarını geride bırakmamıştır. Eskiden de olduğu gibi çoğu kişinin dinlediği Manga grubu Yeni Albüm İçin Geçtiğimiz günlerde projenin vokal koçluğunu üstlenen başarılı sanatçı Demir Demirkan ile stüdyoya girdi. Üç gün boyunca söz yazım ve vokal kayıt üzerine Demir Demirkan‘ın rehberliğinde çalışmalar yaptı. Demir Demirkan ve Ferman Akgül, sosyal medya hesaplarından stüdyoda çalışırken çekilen fotoğraflarını paylaşarak hayranlarının beğeni ve soru yağmuruna tutuldu.

Ferman Akgül Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler