Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayında! Yamaç Aliço'nun Şifreli Mesajını Çözüyor!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayında! Yamaç Aliço’nun Şifreli Mesajını Çözüyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 3. sezon 7. yeni bölümüyle 4 Kasım pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azer, Karaca’dan Victor’un mallarının yerini öğrenmek için onu kaçırıyor. Victor’un mallarının yerini söylerse onu serbest bırakacağını söyleyen Azer’e Karacan’ın cevabı kesin ve net oluyor. Karaca, Azer’e kafa tutar ve ona hiçbir şey anlatmayacağını söyler. Dizinin yeni fragmanında Yamaç Aliço’nun kendisine gönderdiği şifreli mesajını çözüyor ve onun yerini buluyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Yamaç Aliço’nun Yerini Buluyor!

Çukur dizisinin 3. sezon 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yamaç, Aliço’nun şifreli mesajında ”Kırmızı balık gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyor. Kırmızı balık dinle sakın yemi yeme’ yazdığını anlıyor. İstanbul’u dize getirmeye karar veren Yamaç, Aliço’yu bulmak için yola çıkıyor. Cumali Murtaza’ya öpmesi için elini uzatıyor.

işte Çukur 3. sezon 7. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 3. SEZON 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Azer’in teke tek hesaplaşma teklifini kabul eder ve buluşma yerine gider. Azer, buluşma yerine gelirken arabasının etrafını adamlar sarar ve onu alıp götürür. Yamaç, Azer’in arabasının yanına gidip içinde kimseyi bulamaz. Cumali’nin yerini öğrenmek isteyen hapishane müdürü Selim’i sıkıştırır. Ancak Selim, müdürün odasında yalnız kaldığı sırada onun ceketinin cebinde çocuklarının fotoğrafı bir de otel kibriti bulur.

Yamaç’tan yardım isteyen Selim hapishane müdürünün gayri meşru ilişkisini fotoğraflarla ispatlar. Davanın görüldüğü gün tüm Koçovalı kadınlar adliyenin önüne gelir. Cumali ile Yamaç’ta geriden adliyeyi seyreder. O sırada silahlı adamları gören Cumali ile Yamaç panik olur. Akın ailesini oradan alarak uzaklaştırır. Çukur’un adamları, üzerilerine yürüyen silahlı adamları bayıltıp ‘Çukur evimiz İdris babamız’ diye bağırmaya başlar.

Koçovalıların davası görülür ve hepsi de berat eder. Vartolu, serbest kaldığı halde hapiste kalıp babasının katilini öldürebilmek için müdüre kafa atar ve tekrar ceza alıp hapse girer. Yamaç, Vartolu’yu ziyaret eder. Vartolu, babasının katilinin nefes alıp verdiğini duyduğunu söylediği sıralarda Yamaç ellerini açarak onu öldürmesini onun da kurtulmasını söyler. Babasını öldürmesine neden olan Yücel’in yanına giden Yamaç, yattığı yerden kendisine huzur vermediğini söyler. O gittikten sonra Yücel gözünü açar.

Çukur 3. Sezon 7. Bölüm İlk Sahne Yayında! Karaca’nın Azer’e Kapak Cevabı Gecikmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler