Ana SayfaDizilerKadın 70. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar'ı Korkutan İş Görüşmesi!

İlgili Postlar

Kadın 70. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar’ı Korkutan İş Görüşmesi!

Kadın dizisi merakla beklenen 70. yeni bölümüyle 5 Kasım Salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şirin, Bahar’ı üzmek için Arif’le yemeğe gidiyor. Mahalleye yanında Arif’le birlikte dönen Şirin, Bahar’a nispet yapmaya çalışıyor. Kadın dizisinin yeni fragmanı geldi. Bahar’ı korkutan iş görüşmesi olumlu geçiyor.

Salı Dizileri 2019

Bahar’ı Korkutan İş Görüşmesi!

Kadın dizisinin 70. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ceyda, Mercan’ın patronunun yemek işini  kabul ettiği müjdesini Bahar’a veriyor. Bahar, tedirgin tedirgin görüşmeye gidiyor. İşe kabul edilen Bahar’ın kötü bir işe bulaştığını zannedip korktuğunu anlayan Ceyda, polislere ellerinde dolmalar la yakalandıklarını gazetelerde boy boy fotoğraflarının çıktığını söylüyor. İkili eve gidiyorlar. Daha merdivenlerden çıkarken, polislerin dur uyarısıyla karşılaşıyorlar. Polisler kimi arıyor?

İşte Kadın dizisi 70. bölüm 2. fragmanı…

 

KADIN DİZİSİ 69. BÖLÜM ÖZETİ!

Enver, sürekli Hatice’nin hayalini görür ve onunla konuşur. Hatice ile romantik bir yemek yiyeceğini hayal eden Enver masa hazırlar ve  mumları yakar. Mumların yandığını unutan Enver, evde yangın çıkmasına neden olur. Bütün ev yanar ve kül olur. Haberi öğrenen herkes büyük bir şok yaşar. Enver ile Şirin, Sarp’ın yaşadığı evde kalmaya başlarlar. Tüm kıyafetleri kül olan Şirin, Sarp’ın kıyafetlerini giyer.

Şirin, Doruk’la Nisan’ı karşısına alıp anneannelerinin ve babalarının katilinin Sarp olduğunu söyler. Bu durumdan Nisan çok etkilenir hatta kapıya gelen Arif’in suratına kapıyı kapatır. Doruk ise neler olduğunun farkında bile değildir ve Arif abisini sevmeye devam eder. Bahar, babasının şapkasını kafasına takıp okula gitmek isteyen Doruk’u görünce duygulanır. Ancak Şirin’in üzerinde Sarp’ın gömleğiyle eşofmanını görünce çok sinirlenir.

Ceyda, o kıyafetleri Bahar’ın üstünden çıkarttırır ve ona kendi kıyafetlerinden verir. Bahar, Şirin’in çocuklarına söylediklerini öğrenir ve ona fena patlar. Bahar, Arda’nın Emre’nin oğlu olduğuna inanır. Ceyda’ya inandığını tekrar DNA testi yapmak için arkadaşından yardım istediğini söyler. Geriye Emre’den saç teli almak kalır. Bahar, Emre’nin yanına gidip zor günlerinde yanında olduğu için teşekkür edep omuzundan bir saç teli alır. Tekrar yapılan testin sonucu ne olacak?

Kadın 70. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şirin Şimdide Arif’le Yakınlaşmaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler