Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 7. Bölüm İlk Sahne Yayında! Karaca'nın Azer'e Kapak Cevabı...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 7. Bölüm İlk Sahne Yayında! Karaca’nın Azer’e Kapak Cevabı Gecikmiyor!

Çukur dizisinin merakla beklenen 3. sezon 6. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Selim, kendisini tehdit eden hapishane müdürünün açığını yakalar ve hapisten çıkmayı başarırlar. Cumali hapisten kaçtığı için müebbet yer. Hapishanede olan diğer Koçovalılar beraat eder. Vartolu beraat edilir ancak hapiste kalıp babasının katilini öldürebilmek için müdüre kafa atar ve tekrar içeri girer. Yamaç Akın’ın Çukur’da uyuşturucu ürettiğini öğrenip onu kovar. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Kendisini kaçıran Karaca’nın Azer’e kapak cevabı gecikmiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Karaca’nın Azer’e Kapak Cevabı Gecikmiyor!

Çukur dizisinin 3. sezon 7. bölümden ilk sahne yayınlandı. Tanıtımda, Azer, Viktor’un mallarının nerede olduğunu öğrenmek için Karaca’yı kaçırır. Viktor’un mallarının yerini söylerse onu serbest bırakacağını söyleyen Azer’e Karaca kafa tutar ve malların yerini ona söylemeye pek niyeti yoktur.

İşte Çukur 3. Sezon 7. bölüm ilk sahne…

ÇUKUR 3. SEZON 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yamaç, Azer’in teke tek hesaplaşma isteğini kabul eder ve buluşma yerine gider. Azer, buluşma yerine giderken arabasının etrafını adamlar sarar ve onu alıp götürür. Yamaç, arabanın yanına gidip içinde kimseyi bulamaz. Cumali’nin yerini öğrenmek isteyen hapishane müdürü Selim’i sıkıştırır. Ancak Selim, müdürün odasında yalnız kaldığında onun ceketinin cebinde çocuklarının fotoğrafı bir de otel kibriti bulur.

Yamaç’tan yardım isteyen Selim hapishane müdürünün gayri meşru ilişkisini fotoğraflarla ispat eder. Davanın görüldüğü gün tüm Koçovalı kadınlar adliyenin önünde bekler. Cumali ile Yamaç’ta geriden adliyeyi seyrederler. O sırada silahlı adamları gören Cumali ile Yamaç panik olurlar. Akın ailesini oradan alıp uzaklaştırır. Çukur’un adamları, üzerilerine yürüyen silahlı adamları bayıltıp ‘Çukur evimiz İdris babamız’ diye bağırır.

Koçovalıların davası görülür ve hepsi de berat eder. Vartolu, serbest kaldığı halde hapiste kalıp babasının katilini öldürebilmek için müdüre kafa atar ve tekrar ceza alıp hapse girer. Yamaç, Vartolu’yu ziyaret eder. Vartolu, babasının katilinin nefes alıp verdiğini duyduğunu söylediği sıralarda Yamaç ellerini açarak onu öldürmesini onun da kurtulmasını söyler. Babasını öldürmesine neden olan Yücel’in yanına giden Yamaç, yattığı yerden kendisine huzur vermediğini söyler. O gittikten sonra Yücel gözünü açar.

Çukur 3. Sezon 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Babamızın Katili Burnumun Dibinde’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler