Ana SayfaDizilerVuslat 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz'in Feride'yle Aile Hayali Gerçek Olabilecek...

İlgili Postlar

Vuslat 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz’in Feride’yle Aile Hayali Gerçek Olabilecek Mi?

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 26. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Aziz, babasının Feride’yi öldürmek için onun peşine kiralık katil tuttuğunu öğrenir. Bu Aziz için bardağı taşıran son damla olur. Bundan sonra babasının kurduğu imparatorluğu kendi elleriyle yıkmaya karar verir. Zehra’nın gelişi ve anlatacakları Tahsin’in tüm planlarını yerle bir eder. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Evlenip bir kızları olacağını hayal eden Aziz’in Feride’yle aile hayali gerçek olabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Aziz’in Hayali Gerçek Olabilecek Mi?

Vuslat dizisi 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Feride Aziz’e,  kendilerini nelerin beklediğinden korktuğu için bazen zamanın durmasını istediğini söylüyor. Aziz, kızına annesinin kendisine çok çektirdiğini diyeceğini söylüyor. Aziz, Feride’nin gözlerinin içine bakalar, ‘Benim olmayanla hayatıma devam etmektense, benim olanı alıp köşeme çekilirim’ diyor.

işte Vuslat 27. bölüm 1. fragmanı…

VUSLAT 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aziz, Feride’yi öldürmek için babasının tuttuğu tetikçisi son anda bulur ve onu durdurur. Tahsin’in sevdiği kadını öldürmek için peşine kiralık katil tutması, bunu da yapması Aziz’in için artık bardağı taşıran son damladır. Aziz, babasına çok öfkelidir ve Feride için onu değil tüm dünyayı karşısına almaya hazırdır. Babasının kurduğu imparatorluğu yıkmak, içinde kendisinin de yerle bir olması pahasına bunu yapmaya kararlıdır.

Fırat’ın yanına giden Sultan, annesinin Feride’yi zehirleyip öldürmek istediğini o zehirli içecekle abisinin zehirlendiğini öğrendiğini ona söyler. Tüm bu öğrendiklerinden sonra Sultan, ailesinin gerçek yüzünü öğrenmek için araştırma yapmaya başlar. Feride, küçük kardeşi Can’ın ve Fırat’ın da hayatlarının tehlikede olmasından büyük üzüntü duyar. Can, ablasına annesinin babasının dükkanını sattığını söyler.

Nehir, Perihan hanımın ölüm nedenini basına vermesinden sonra Feride’yi ortadan kaldırmak için tekrar Hasibe’yle görüşür. Bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilen Feride ailesine kol kanat germeye devam eder. Tahsin, şirketteki tüm usulsüzlükleri temizlediğini düşünür. Tahsin’in geçmişi saklama çabaları Zehra’nın dönüşü ile boşa çıkacak ve Hasibe ile Faik’in karşısına çocuklarının çıkmasına neden olacaktır.

 Vuslat 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir ve Tahsin Feride’den Kurtulmaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler