Ana SayfaDizilerBenim TatlıYalanım 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nejat Kızının Velayetini Alabilecek Mi?

İlgili Postlar

Benim TatlıYalanım 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nejat Kızının Velayetini Alabilecek Mi?

Benim Tatlı Yalanım dizisi merakla beklenen 20. yeni bölümüyle 2 Kasım cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nejat ile Suna’nın, iki gün sonra olacak düğünleri için hazırlıklara başlanır. Şevket Pervin’e ikinci kez evlenme teklifi yapacak. Hande ise Pervin ile ilgili öğrendiği gerçeklerle yeni bir hamle yapacak. Aylin, Kayra’nın velayetini almak için dava açıyor. Davaya katılan Nejat, kızına zarar vermekle suçlanıyor. Nejat kızının velayetini alabilecek mi?

Cumartesi Dizileri 2019

Nejat Kızının Velayetini Alabilecek Mi?

Benim Tatlı Yalanım 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Suna’nın gelinliği için Saniye kolları sıvıyor. Şevket, Pervin’in önünde diz çöküp evlenme teklif ediyor. Evlenmeye karşı olan Burcu’ya Serkan’dan eğlenme teklifi geliyor. Aylin, mahkeme sürecinde Kayra’yı almanın yollarını arıyor. Ona bir oda hazırlayan Aylin, kızına odasına götürüyor. Hande, Berrin’in karşısına geçip onun Pervin olduğunu bildiğini ve çocuklarını görmek için Türkiye’ye geldiğini söylüyor. Nejat, velayet davasında kızına zarar vermekle suçlanıyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 20. bölüm 1. fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM  19. BÖLÜM ÖZETİ!

Suna, Nejat’la evin önünde, babasına ona aşık olduğunu onunda kendisini sevdiğini evlenme teklifi ettiğini ve bunu kabul ettiğini nasıl söyleyeceğini konuşurken Şevket her şeyi duyuyor. Önce bir tepki vermiyor ama sonra Suna’nın yanına gidip yarın Nejat’ın istemeye gelmesini söylüyor. Samet, Berrin’le babasının arasında bir şeyler olduğunun farkına varır ve onu Suna’nın nişanına çağırır. Şevket’te ondan bu günde kendisini yalnız bırakmamasını ister.

Berrin, erkek tarafı olarak nişana katılır ve Nejat’a Suna’yı ister. Enise, Nejat’a biberli tuzlu kahve yapar. Hande, Nejat’ın Suna’yla nişanlandığını öğrenip Aylin’e evin konumunu gönderir. Aylin, Kayra’nın yanına gidip konuşacakken Nejat yanlarına gelir. Aylin, Nejat’a başka bir kadının kızına anne demesini istemediğini bir an evvel onun annesi olduğunu söylemesini ister. Nejat, Kayra’yla konuşup gerçek annesinin onunla tanışmak istediğini söyler. Ama Kayra onunla görüşmek istemediğini söyler. Aylin eve gelir.

Kayra, bağrışmaları duyup aşağıya iner ve onun annesi olduğunu anladığını söyler. Kayra Suna’nın yanına gidip, kendisinin Suna annesi olduğunu başka bir anne istemediğini söyleyince Aylin ağlayarak evden çıkar. Bu arada Hande, Berrin’in aslında Pervin olduğunu ve Suna’nın annesi olduğunu öğrenir. Aylin, elinde kağıtla tekrar eve gelir. Nejat’a Kayra’nın velayetini istediğini söyleyip mahkeme celbini ona verir.

Benim Tatlı Yalanım 20. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Aylin Kayra’nın Velayetini İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler