Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Müjgan'ın Hamileliği Tüm Planları...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Müjgan’ın Hamileliği Tüm Planları Bozuyor!

Atv’nin en çok izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 42. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Müjgan’ın masum olduğu ortaya çıkıyor. Demir, Züleyha’nın gönlünü alabilmek için tüm yasakları kaldırıyor ve Saniye ile Gaffur’u çiftlikten gönderiyor. Gülten’in ısrarına dayanamayan Züleyha, onları affediyor ve çiftliğe geri dönmelerini sağlıyor. Yılmaz’la Züleyha, her şeyi arkada bırakıp kaçmaya karar veriyorlar. Ama Müjgan’ın hamileliği tüm planları bozuyor.

Perşembe Dizileri 2019

Müjgan’ın Hamileliği Tüm Planları Bozuyor!

Bir Zamanlar Çukurova 43. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir, tüm çalışanları toplayıp Saniye’yi merdivenlerden kimin ittiğini sorguluyor. Herkes yalan söyleyip Züleyha’yı suçluyor. Ama Gülten dayanamayıp gerçeğin onların anlattığı gibi olmadığını bakıcının yengesini kazara ittiğini söylüyor. Gülten’in itirafıyla Saniye, Gaffur ve bakıcı iş kovuluyor. Saniye, Gülten’i yalancı durumuna düşürmesine çok kızıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 42. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir, kapıda bekleyen güvenlikleri kaldırıyor. Züleyha’nın arabasını ona teslim ediyor. Hatta Yılmaz’ın evine açılan kapıyı bile açtırıyor. Demir, çarşıya gidiyor ve orada Yılmaz’la karşılaşıyor. Yılmaz’ın Demir’i Cengaver’in katılı olarak suçlamasıyla ikili bir birlerine silah çekiyor. Behiye onları görüyor ve Müjgan’a anlatıyor. Müjgan, Yılmaz’ın bu yaptığına çok kızıyor ve ikili kavga ediyorlar. Gülten, Züleyha’dan abisini ve yengesini affetmesini istiyor

. Saniye ve Gaffur tekrar işlerinin başına dönüyor. Ama Züleyha’nın Saniye’ye davranışları eskisi gibi olmuyor. Hatip ağa, Cengaver’i vurduğu silahı ortadan kaldırtıyor. Ama Jandarmalar silahı ormanda buluyor. Savcı hanım Demir’i çağırıp bulunan silahta onun parmak izi olmadığı için beraat edeceğini söylüyor. Tüm Çukorova’da Demir’in masum olduğu duyuluyor. Ama Yılmaz inanmak istemiyor. Yılmaz, Züleyha ile buluşuyor. Tam Demir’e yakalanacakları sırada Gülten fark ediyor ve Züleyha’yı kurtarıyor.

Yılmaz, uçak biletlerini ayarlıyor. Züleyha’ya ne zaman isterse kaçabileceklerini söylüyor. Züleyha kabul ediyor. Demir evde beraat etmesinin şerefine yemek veriyor. Züleyha, kalabalıktan istifade Yılmaz’la buluşacakları yere gidiyor. Yılmaz’da Müjgan’a veda edip çıkmayı planlıyor. Hastaneye gittiğinde Müjgan’ın hamile olduğunu öğreniyor ve donup kalıyor. Züleyha’da onu buluşacakları yerde beklemeye devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yılmaz’ı Yeni Bir Süpriz Bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler