Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim'i İçindeki Öfkesi İyileştiriyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim’i İçindeki Öfkesi İyileştiriyor!

Kanal D’nin yayınlandığı günden buyana büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Zalim İstanbul merakla beklenen 17. yeni bölümüyle 4 Kasım Pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Civan, Ceren’in karnındaki bebeğin babasının Cenk olduğunu öğreniyor. Agah, elinde DNA sonucuyla herkesin toplanmasını istiyor. Şeniz ise bundan sonra  olabilecekleri tahmin bile edemiyor. Ceren’le Cenk’in de eve gelmesiyle Civan elindeki silahı Cenk’e doğrultuyor. Nedim’i ise Cemre’ye olan öfkesi iyileştiriyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim’i Cemre’ye Olan Öfkesi İyileştiriyor!

Zalim İstanbul 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cemre’nin Agah beyin istemesi üzerine Nedim’e yaptığı konuşmadan sonra onun kendisini düşünmediğini acıdığını düşünen Nedim duyduğu öfkeyle iyileşmeye başlıyor hatta kitap bile okuyor. Cenk ise  Ceren’le yanlış yaparken Cemre ile doğruyu bulacağını ve ona aşık olacağını bilmediğini söylüyor. Cenk ile Cemre için evde düğün yapılıyor. O düğüne Nedim, dimdik yürüyerek geliyor. Onu gören herkes şok oluyor.

İşte Zalim İstanbul 17. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/b02KRXOqwb0

ZALİM İSTANBUL 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre ile Cenk ilk kez birlikte dışarı çıkarlar. Ceren Cenk’i arar ve telefona Cemre çıkar. Cemre, Ceren’in neden onu aradığını Cenk’e sorarken magazincilere yakalanırlar. Cenk, kıskançlık tartışması yaşadıklarını söyleyince bu haber televizyonlarda yayınlanır Nedim’in tedavisi iyi giderken o haberi izlemesiyle tekrar içine kapanır. Agah, yeğenin tekrar içine kapanmasının sebebinin Cemre’ye olan aşkı olduğunu öğrenir.

Cenk, bir boşanma protokolü hazırlatır ve Cemre’de imzalar. Babalık testinin sonucu çıkmadan Ceren ile görüşen Cenk, onunla birlikte uzaklara gitmeyi teklif eder. Ama Ceren köşkten ayrılmak istemediğini söyler Agah, Cemre’yi Nedim’in bulunduğu eve çağırır. Onu Nedim’le görüştüreceğini ancak söylediklerini yapmasını ister. Cemre, Nedim’in karşısına geçip kocasını çok sevdiğini, onunla çok mutlu olduğunu, onu iyi olduğunu gördüğü için artık ona acımayacağını üzülerek söyler.

Nedim, duydukları karşısında şok olur ve sakladığı Cemre’nin fotoğrafını yırtıp atar. Agah, Şeniz’i yaptıkları için onu affetmez ve Nedim’in üzerindeki tüm vekaletlerini alıp kendi üzerine geçirir. Agah, babalık testinin sonucunu eline alır ve okur.

Zalim İstanbul 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçeği Öğrenen Civan Cenk’e Silah Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler