Ana SayfaDizilerHercai 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Reyyan Miran'ın Pes Etmesine İzin Vermiyor!

İlgili Postlar

Hercai 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Reyyan Miran’ın Pes Etmesine İzin Vermiyor!

Atv ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hercai merakla beklenen 19. yeni bölümüyle yarın akşam izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde; Azize’nin Reyyan’la Miran’ı ayırmak için yaptığı son plan tutmuyor. Reyyan, iki arasında düşmanlığın bitmesi için babasından yardım istiyor. Hazar’ın eline Dilşah’ın kendisine yazdığı mektup geçiyor. Mektubun içinde ne yazıyor? Bu mektup iki aile arasındaki düşmanlığı bitirebilecek mi? Dizinin yeni fragmanında Reyyan Miran’ın pes etmesine izin vermiyor ve tüm yaralarını birlikte saracaklarını söylüyor.

Cuma Dizileri 2019

Reyyan Miran’ın Pes Etmesine İzin Vermiyor!

Hercai dizisinin 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Miran, Reyyan’dan başka gidecek yeri olmadığını ve ondan gidemediğini söylüyor. Reyyan’ın kendisine sırtını döndüğü zaman tüm renkleri solduğunu söyleyen Miran ne yapacağını bilemiyor. Yaralarını birlikte saracaklarını söyleyen Reyyan, Miran’ın gitmesine izin vermiyor.

İşte Hercai 19. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1189881613775245312

 

HERCAİ 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Kafasında bir kurşunla yaşamak zorunda olan Gül ablasını ve Miran’ı özler. Hazar’da Gül’ü Reyyan’a götürür. O gece Gül’ün Aslanbeyler konağında kalacağını öğrenen Nasuh, Hazar’a sert çıkar. Ama Hazar, kızının kafasında bir kurşunla yaşamak zorunda olduğunu ve o ne istiyorsa onu yapacağını söyler. Bu arada Handan’dan sonra Zehra da hamile olduğunu öğrenir. Miran’ın arkadaşının düğününe Reyyan ile Gül’le giderler. Gönül onları gördükçe içi erir ama babaannesinin kendisine kardeşini vereceği için susup oturur.

Düğünde, Miran’la Reyyan karşılıklı oynarlar. Ertesi günü Gül’ü babasına teslim etmek için arayan Reyyan, yolda gördüğü dedesinin arkadaşıyla konuşur. Yıllar önce orada büyük bir yangın olduğundan bahseder. Nasuh’un o yangına kadar iyi birisi olduğunu söyler. Azize, Azat’ın evlerinin avlusunda bırakıp gittiği silahı alıp, eğer uzaklara gitmezse o silahla Reyyan’ı öldüreceğini onunda hapislerde çürüyeceğini söyler.

Bu arada Nasuh, evlerini geri alır. Azize’nin Şadoğullarına ait ne kadar sözleşme evrak varsa hepsi kaybolur. Avukatları da ortadan kaybolur. Azize, bunu yaptıranların Reyyan olduğunu işaret eder. Azat’ın kız kardeşini ayarlayan Azize, Reyyan’ı arayıp abisinin gitmesine engel olmasını ister. Reyyan, Azat’ı yolundan geri döndürmek için gider. Azize’de Miran’a Reyyan’ın Azat’la kaçtığını söyler. Birlikte hava alanına gittiklerinde, Miran Reyyan’ın tuzağa düştüğünü anlar. Babaannesinin kayıp dediği avukatı da ona gösterir. Azat’a tehdit edildiği silahı geri verir.

Hercai 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dilşah’ın Mektubu Hazar’ın Eline Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler