Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız'la Kuzey'i Yakınlaştırma...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’la Kuzey’i Yakınlaştırma Planı Tutacak Mı?

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 8. yeni bölümüyle 2 Kasım Cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız’ın kendisini unutamadığını hala sevdiğini anlıyor ve onun kendisine aşık olduğunu söylüyor. Ama Kuzey bunu kabul etmiyor. Kuzey ile arasına mesafe koymaya karar veren Yıldız, evinin önünü yüksek çitlerle çevirir. Pembe’nin Yıldız’a benzeme çabası sonuç verecek mi? Dizinin yeni fragmanında, Yıldız’la Kuzey’i yakınlaştırma planı tutacak mı?

Cumartesi Dizileri 2019

Yıldız’la Kuzey’i Yakınlaştırma Planı!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey, Yıldız’ı görmeden duramıyor ve başı ağrıdığı için ondan ağrı kesici istiyor. Ama Yıldız ona yüz vermiyor. Kuzey, Gökçe’yle Osman’ı samanlıkta yakalar. Osman’a ailesiyle birlikte Gökçe’yi istemeye gelmesini söyler. Nahide, Yıldız’ın Kuzey’i kovalaması için yeni bir taktik verir. Yıldız kaçar Kuzey onu kovalar. İkilinin doğum günleri aynı gündür. Onları tekrar bir araya getirmek için Nahide’nin bir süprizi vardır.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 8. bölüm 2. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzey, Yıldız’ın gitmesine engel olmak için arabasının önüne geçip gidemeyeceğini söyler. Yıldız, neden diye sorduğunda Çünkü ona değer verdiğini söyler. Yıldız daha da öfkelenir. Gökçe, annesiyle telefonda konuşur ve onun birlikte olduğu adamdan ayrılıp eve tekrar yerleştiğini kızlarını da yanında istediğini öğrenir. Feride ve Mine, babalarını bırakıp istanbul’a gitmek istemez. Kuzey, eski karasının Gökçe’ye 50 bin lira para gönderdiğini duyunca çok kızar.

Kamer, babasının rızası olmadan Poyraz’la evlenmeyeceğini söyler. Kız isteme olur ama Yıldız, hiç bir Kadıoğullarının kendisinden önce bir Mollaoğullarıyla evlenemeyeceğini söyler. Emine ile Hanife bir araya gelip Yıldız ile Poyraz’ı evlendirmek için hasta numarası yapıp, onların bir birleriyle evlenmelerinin son arzuları olduğunu söyler. Ama ne Yıldız ne de Kuzey bu numarayı yutmaz. Gökçe, bir mektup bırakıp İstanbul’a annesinin yanına gideceğini onun gönderdiği paranın da yatağın altında olduğunu yazar. Kuzey, Osman’ı arayıp Gökçe’nin gittiğini onu durdurmazsa kendisinin durduracağını söyler.

Feride ve Mine, kardeşlerinin gittiğini babalarına söyler. Ama Kuzey, onun gidemeyeceğini çünkü aşkını bırakamayacağını söyler. Gökçe eve geldiğinde, kendi mektubuna benzer bir mektup bulur. Kendisini bırakıp gittiklerini düşünen Gökçe üzülürken içerken babası ve kardeşleri çıkar. Kuzey’le Yıldız buluşup bu evlilik işi için birbirlerini suçlamaya başlarlar. Kuzey, herkesin onun kendisini sevdiğini söyler. Yıldız’da aynısını ona söyleyince, Kuzey gözyaşları içinde bundan sonra kimseyi sevemeyeceğini haykırmaya başlar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ‘Sen Bana Aşıksın’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler