Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selin'de Demir Eksikliği Çıkıyor!

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selin’de Demir Eksikliği Çıkıyor!

Her Yerde Sen dizisi 20. yeni bölümüyle 2 Kasım Cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Demir’le Eylül’ün eskiden nişanlı olduklarını öğrenen Selin onların arasından çekilmeye karar veriyor. Kendisine iyi gelmediğini düşünen Selin, evi terk ediyor. Demir de daha fazla Selin’i üzmek istemediğini için ona bir mektup bırakıp evden gidiyor. Selin eve dönüp mektubu okuyor. Dizinin yeni fragmanında, İkili barışıyorlar ve doktora giden Selin’de Demir eksikliği çıkıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Selin’de Demir Eksikliği Çıkıyor!

Her Yerde Sen 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Merve, Vedat’ın yanına gidip kız istemek için en güzellerinden bir çiçek yapmasını istiyor. Muharrem ustaya Leyla hanım isteniyor. Demir’le Selin’in araları düzeliyor. Hastalanan Selin’i doktora götüren Demir, onda demir eksikliği olduğunu öğreniyor ve kendisinden iki gün ayrı kalınca onda demir eksikliği çıktığını söylüyor. Demir, Merve’nin evinde kalan Selin’i omuzlayıp eve götürüyor.

İşte Her Yerde Sen 20. bölüm 2. fragmanı….

HER YERDE SEN 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Selin’e her şeyi anlatıyor. Kendisini kaybeden Selin’i toparlanması için Demir, banyoya kilitlemek zorunda kalıyor. Selin, Demir’i bir türlü anlamak istemiyor. Evi bırakıp onu ilk öptüğü yere gidiyor. Demir’de peşinden gidip kayboldukları ormanda onu aramaya başlıyor. Her yerde tuzakların olduğunu gören Selin bu sefer Demir için endişelenmeye başlıyor.

Selin, geri dönüp Demir diye bağırmaya başlıyor. Onu gördüğünde ise gelmemesini söylüyor. Ortada olan tuzağa Demir’in basmasına son anda engel olan Selin onu kurtarıyor. Demir, Selin’i Vedat’ın evine götürüyor. Selin, evdeki fotoğraflardan Demir’in çocukluğunun birlikte yaşadığı evde geçtiğini öğreniyor.

Burak ile Eylül, Yıldırım beyin tazminat davasından vazgeçmesi için onu metresiyle birlikte fotoğraflarını çektiriyor. Bu fotoğraflarla Yıldırım beye şantaj yapıp tazminattan vazgeçmesini planlıyorlar. Ama fotoğrafları vermelerine rağmen yönetim kurulu toplanmıyor.

Bu arada Eylül’le Burak’ın şirkette samimi konuşmaları çalışanların gözünden kaçmıyor. Merve ile Vedat yakınlaşmaya başlıyor. Muharrem ustayla Leyla ilk yemeklerine çıkıyor. Selin, Eylül ile buluşuyor ve kendisine verdiği yüzüğü iade ediyor. Selin valizini toplayıp evi terk ediyor.

Her Yerde Sen 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir’in Kararı Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler