Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alican Ali'nin Babası Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alican Ali’nin Babası Olduğunu Öğreniyor!

Kimse Bilmez dizisi merakla beklenen 20. yeni bölümüyle 3 Kasım Pazar akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Pilot, Ali ile Vedat’ı alarak Duygu’yu babasından istemeye gidiyor. Ali, Sevda’nın Uygar’ın tehdidi ile zorla evlendiğini öğrendikten sonra tekrar sevgili olurlar. Hatta Sevda, Ali’yi patronuyla sevgilisi olarak tanıştırmak istiyor. Dizinin yeni fragmanında, Özlem Ali’ye oğluna gerçekleri anlatacağını söylerken Alican onları duyuyor. Alican Ali’nin babası olduğunu öğreniyor.

Pazar Dizileri 2019

Alican Ali’nin Babası Olduğunu Öğreniyor!

Kimse Bilmez 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sevda, Uygar’ın hapse girdiğini öğrendikten sonra derin bir nefes alıp Ali’ye sarılıyor. Uygar ise hapiste dayak yiyor. Kurt beyle konuşan Uygar, eğer kendisini hapisten çıkarmazsa Ali’ye gerçekleri anlatacağını söylüyor. Ali, kardeşinin Erniko’ya çalıştığını öğreniyor. Duygu’yu başka birileri de istemeye geliyor. Pilot’u sevdiğini söyleyen Duygu başkasıyla evlenemeyeceğini söylüyor. Özlem ise Ali’yi sevdiğini ve onu kaybetmek istemediğini anlıyor. Ali’ye oğluna babası olduğunu açıklamak istediğini söylerken Alican konuşulanları duyar ve Ali’ye ‘:aba’ diye seslenir.

İşte Kimse Bilmez 20. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1189604396105109505

KİMSE BİLMEZ 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Köksal, Ali’ye her şeyi itiraf etmek için onun yanına gider. Uygar da onu takip ediyor. Köksal, tam her şeyi itiraf edecekken Ali’ye doğrultulan silahı görüyor ve onun önüne gerilir. Ali, kurtuluyor ama Köksal ağır yaralanır. Köksal, Ali’ye kendisini affetmesini ister. Sevda, hastanede babasının öldüğünü öğrendikten sonra Ali’ye oğlunun katilinin babası olduğunu söyler.

Uygar, yalancı şahit bulur ve Köksal’ın ölümüne Ali’nin neden olduğunu söyletir. Sevda, Ali’yle konuşmak için evine gider. Ali, Uygar’ın tehdit etmesiyle Sevda’nın onunla evlendiğini anlar. Sevda’dan Uygar’ı yakalamak için Ali, yardım ister. Uygar, Özlem’e oğlunun katilinin Sevda’nın babası olduğunu söyler. Ali’nin oğluna ilik nakli yapılır. Ali, Sevda’yı arayıp harekete geçmesini söyler.

Sevda, Uygar’a babasını vuran silahın bulunduğunu söyler. Telaşlanan Uygar, silahı gömdüğü yere gider. Silah yerinde durur ama Ali onu orada silahla birlikte yakalar. Kaçacak yeri kalmayan Uygar, Ali’ye kendisini öldürmezse yıllardır aradığı kardeşinin kim olduğunu söyleyeceğini söyler.

 Kimse Bilmez 20. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Kardeşinin Pilot Olduğunu Öğreniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler