Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rüzgar'ın Aşk itirafına Ada Ne...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rüzgar’ın Aşk itirafına Ada Ne Cevap Verecek?

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aşk Ağlatır 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İsmail, Üftade’yi dövmeye kalkar ama Ada araya girerek dayısına bir daha yengesine el kaldırmamasını söyler. İsmail bir çanta dolusu parayla birlikte Ada’yla Üftade’yi bırakıp gidiyor. Evde yangın çıkıyor ve Üftade’yle Ada ölümle burun buruna geliyor. Yusuf, evden çıkan dumanları görüp onları kurtarıyor. Ada’ya aşık olduğunu anlayan Rüzgar onu sevdiğini söylüyor. Rüzgar’ın aşk itirafına Ada ne cevap verecek?

Pazar Dizileri 2019

Rüzgar’ın Aşk itirafına Ada Ne Cevap Verecek?

Aşk Ağlatır 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Rügar, Ada’ya aşık olduğunu söylüyor. Yusuf ise aşkından vazgeçip sevmediği bir kadınla evlenmek zorunda olacağı için arada kalıyor. Yusuf, tehlikeli bir işi kabul ediyor. İsmail ise artık çok parası olan bir adam oluyor.

İşte Aşk Ağlatır 9. bölüm 2. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahallede Kermes düzenlenir. Ada,orada stant açıp şapka satar. Yusuf’da ona yardım eder. Mustafa oraya da gelip ve tüm şapkaları almak ister ama Yusuf’un tepkisiyle karşılaşınca gitmek zorunda kalır. Nalan, hamile olduğunu öğrenip Yusuf’a durumu anlatır. Yusuf, Nalan’ın yanına bile yaklaşmaz. Nalan’ın bundan şikayet etmesi üstüne Yusuf, çocuğuna sonuna kadar babalık yapacağını ama onu asla sevmeyeceğini söyler. Yıldırım bey hastaneden çıkar ve eve gelir. Ada, evde Yıldırım beye bakmaya başlar.

Nihal ise Yıldırım’ın Ada’ya her şeyi anlatacağından ve tüm mal varlıklarını kaybedecekleri korktuğu için Rüzgar ile Ada’nın evlenmelerine sıcak bakmaya başlar. Yusuf, Ada’yı Rüzgar’dan kıskanmaya başlar. Rüzgar, annesine hediye kolye almak için Ada’dan yardım ister. İkili beraber kuyumcuya gider. Ada kolyeyi kendisi dener. Onları gören Yusuf, Rüzgar’ın Ada’ya hediye aldığını düşünür.

Rüzgar’ın karşısına çıkan Yusuf, sevgilisinin etrafında dolanmamasını söyleyip ona yumruk atar. Bunu öğrenen Ada, Yusuf’a çok kızar. Yusuf, Ada’nın boynunda kendi aldığı kolyeyi göremeyince haklı olduğunu düşünür. Rüzgar, Ada’yı götürmek için arabayla almaya gelir. Yusuf, Ada’ya o arabaya binerse eğer her şeyin biteceğini söyler. Ada, Yusuf’u dinlemez ve arabaya biner.

Aşk Ağlatır 9. bölüm 1. Fragmanı Yayında! İsmail Üftade İle Ada’yı Ölüme Terk Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler