Ana SayfaDizilerAfili Aşk 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Kerem'in Aşk İtirafına Pek...

İlgili Postlar

Afili Aşk 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Kerem’in Aşk İtirafına Pek Sevinemiyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk 21. yeni bölümüyle 6 Kasım Çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kerem, Ayşe ile arasındaki belirsizliğe bir an evvel son vermeye karar verir. Ayşe’ye bir yüzük alan Kerem, ona aşk itirafında bulunacak. Yelda, Ayşe İle Kerem’in sahte bir evlilik yaptıklarını öğreniyor. Yelda’nın suçlamalarına maruz kalan Ayşe, Kerem’in aşk itirafına pek sevinemiyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe Kerem’in Aşk İtirafına Pek Sevinemiyor!

Afili Aşk dizisinin 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yelda, Ayşe’ye her şeyi öğrendiğini, sahte evliliğini, Kerem’i nasıl kendisine aşık ettiğini ve sonra bu evliliği bitirmemek için ne oyunlar çevirdiğini bildiğini söylüyor. Kerem, kararını veriyor ve Ayşe’nin avucuna yaptığı kuğuyu verip, onun kendi kalbi olduğunu söyleyip onu sevdiğini söylüyor.

işte Afili Aşk 21. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/FxjyBzPOIFM

 

AFİLİ AŞK 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Kerem ile Ayşe, şirkete girdiklerinde her yerde kuğu figürleri görür. Ayşe, bu süprizin kendisine yapıldığını zannedip mutluluktan Kerem’e sarılır. Sonradan Ceyda’nın iş için hazırladığı bir konsept olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğrar. Ceyda ise hazırladığı konseptin Ayşe ile Kerem için ne ifade ettiğini öğrenir ve deliye döner. Ceyda, onların ayrılması için elinden geleni yapmaya devam eder.

Evlilik terapistinin hazırladığı rapor sonunda gelir. Raporu alan Kerem ile Ayşe büyük şaşkınlık yaşar. Rapordan çıkan sonuç ikilinin ilişkisini nasıl etkileyecek bilinmez. İkili bir birlerine deli gibi aşık olmuşlardır fakat bir türlü itiraf edemezler. Ayşe, Kerem’e sinirlenip onun duyacağı şekilde yeni başladığı dizideki öpüşme sahnesini kabul eder. Dizi çekimleri Kerem’in evinin bahçesinde başlar.

Sıra öpüşme sahnesine gelir. Bunu gören Samet, Kerem’i arayıp Ayşe’nin öpüşeceği haberini verir. Ayşe, öpüşme sahnesini kabul eder ama nasıl yapacağını da kara kara düşünmeye başlar. Yağmurlu bir günde iki sevgilinin öpüşeceği sahnede, karşısında Kerem’i gören Ayşe çok şaşırır. Kerem, Ayşe’nin partneri gibi onun yanına yaklaşıp ve öper. Hülya ise Ceyda’dan aldığı destekle ikilinin evliliklerinin altında yatan gerçeğin peşine düşmeye devam eder ve onları göz hapsine alır.

Afili Aşk 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kerem Sonunda Ayşe’ye Aşkını İtiraf Edecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler