Ana SayfaDizilerVuslat 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zehra'nın Anlattıklarıyla Geçmişin Sır Perdesi Aralanıyor!

İlgili Postlar

Vuslat 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zehra’nın Anlattıklarıyla Geçmişin Sır Perdesi Aralanıyor!

Vuslat dizisi ilginç hikayesiyle Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olmaya devam ediyor. Vuslat 27. yeni bölümüyle 4 Kasım Pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Feride, kendilerini nelerin beklediğini korktuğu için bazen zamanın durması istediğini söylüyor. Aziz, olmasını hayal ettiği kızlarına annesinin kendisine çok çektirdiğini demek istediğini söylüyor. Zehra’nın anlattıklarıyla geçmişin sır perdesi aralanıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Geçmişin Sır Perdesi Aralanıyor!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat’ın 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz. Nehir’e hafıza kaybının onların gerçek yüzünü görebilmek için yaptığı bir plan olduğunu söylüyor. Zehra, üçünün dedesinin Korkmazer Holdingin kurusu üyeleri olduğunu söylüyor. Tahsin’in bu kadar şeyi sırf bu sırrın ortaya çıkmaması için yaptığı anlaşılıyor. Tahsin’in maskesi düşüyor.Hasibe, bu olayı duyunca şok oluyor. Feride ile Aziz sonunda Vuslat’a erecekler mi?

İşte Vuslat 27. bölüm 2. fragmanı….

VUSLAT 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, Feride’yi öldürmek için babasının tuttuğu kiralık katili son anda bulur ve onu durdurur. Tahsin’in Feride’yi öldürmek için onun peşine kiralık katil tutması, bunu da yapması Aziz’in için artık bardağı taşıran son damla olur. Aziz, babasına çok öfkelenir. Feride için babasını değil tüm dünyayı karşısına almaya hazırdır. Babasının kurduğu imparatorluğu yıkmaya, içinde kendisinin de yerle bir olması pahasına bunu yapmaya karar verir.

Fırat’ın yanına giden Sultan, annesinin Feride’yi zehirleyip öldürmek istediğini ama o zehirli içecekle abisinin zehirlendiğini öğrendiğini ona söyler. Tüm bu öğrendiklerinden sonra Sultan, ailesinin gerçek yüzünü öğrenebilmek için araştırma yapmaya başlar. Feride, küçük kardeşi Can’ın ile Fırat’ın da hayatlarının tehlikede olmasından büyük üzüntü duyar. Can, Feride’ye annesinin babasının dükkanını sattığını söyler.

Nehir, Perihan hanımın ölüm nedenini basına ifşa etmesinden sonra Feride’yi ortadan kaldırmak için tekrar Hasibe’yle bir araya gelir. Bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilen Feride, ailesini korumaya devam eder. Tahsin, şirketteki tüm usulsüzlükleri temizlemeye çalışır. Tahsin’in geçmişi saklama çabaları Zehra’nın dönüşü ile boşa çıkacak ve Hasibe ile Faik’in çocuklarıyla karşı karşıya gelmesine neden olacaktır.

Vuslat 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz’in Feride’yle Aile Hayali Gerçek Olabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler