Ana SayfaDizilerSevgili Geçmiş 3. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! İpek Olanları Sinan'a Anlatacak Mı?

İlgili Postlar

Sevgili Geçmiş 3. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! İpek Olanları Sinan’a Anlatacak Mı?

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Sevgili Geçmiş 2. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sinan, babasıyla arası pekte iyi olmasa da onun aniden ortadan kaybolmasından sonra onu bulmak için aramaya başlar. Kızlar bu durumdan tedirgin olmaya başlarlar. Ama Azra, tüm soğukkanlılığıyla onları sakinleştirir. Azra’yı arayan Cemal onun yalanını ortaya çıkarır. Cemal ise Cahide’yi hapiste ziyarete gider ve ona kızlarının yerini bildiğini söyler ama bir şartı vardır.Refik, Tekin’i ortadan kaybolmasında Sinan’ı suçlar. Onun masum olduğunu bilen İpek Sinan’a olanları anlatacak mı?

Cuma Dizileri 2019

İpek Olanları Sinan’a Anlatacak Mı?

Sevgili Geçmiş dizisinin 3. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Tanıtımda; Sinan, İpek’e babasının ya defolup gittiğini yada öldürüldüğünü ve cesedinin oralarda bir yerlerde olduğunu  söyler. İpek Sinan’a anlatacağını söyler. Çilem’le Azra karşı karşıya gelir ve ona olanlardan Burak’ı suçlamamasını söyler. Cahide, Cemal’e kızlarından uzak durmasını ister. Ama Cemal Cahide’ye evlenme teklif eder. Kenan Deren’e o günü unutup yeniden başlamak ister. Deren ile İpek, Azra’nın gerçek kardeşleri olmadığını bildikleri halde onu kardeşleri olarak kabul ederler.

İşte Sevgili Geçmiş 3. bölüm ön izlemesi….

SEVGİLİ GEÇMİŞ 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemal, Çilem’i tam intihar edecekken bulur ve ona engel olur. Onun bir ailesi olduğunu anlatır. Çok kötü durumda olan Çilem’i tedavi için Deren’in ailesinin sahibi olduğu hastaneye götürür. Deren, İpek ve Azra yaptıkları şeyin altında ezilirler. Deren polise gidip her şeyi itiraf etmeyi teklif eder. Ama Azra, soğuk kanlılığıyla onları sakinleştirir. Sinan ise düğünden sonra Refik’in adamları tarafından uğradığı saldırıdan sonra oradan gitmekten vazgeçip babasıyla hesaplaşmak ister. Ama Tekin Malik ortalarda yoktur.

Kızlar Sinan’a bir şey söyleyemez ama onun Tekin’i araması onları zor durumda bırakır. Deren, hastaneye geri döner. Orada Çilem’le karşılaşır ve onunla konuşup intihar etmekten vazgeçirir. Refik, Sinan’dan nefret eder. Sinan yıllar önce babasını bıçaklama suçundan sabıkalıdır. Tüm gözler onun üzerindedir. Refik, evin bahçesinde Tekin’in yüzüğünü bulur ve onu alıp Sinan’ın arabasına koyar. Polise gidip Tekin’i Sinan’ın öldürmüş olabileceğini ihbar eder. Polisler Sinan’ın arabasından Tekin’in yüzüğünü bulurlar.

İpek, onun masum olduğunu bildiği için çok üzülür. Cemal, hapisten çıkmasına az bir zaman kalan Cahide’nin yanına gidip kızlarının yerlerini bildiğini, büyük bir ev aldığını onlarla hep beraber orada yaşamayı teklif eder.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler