Ana SayfaDizilerHercai 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hazar Masum Olduğunu Anlatamadan Ölecek Mi?

İlgili Postlar

Hercai 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hazar Masum Olduğunu Anlatamadan Ölecek Mi?

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Hercai 19. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan 19. son bölümünde; Azize, bugüne kadar oynadığı tüm oyunları kazanmaya alışmıştır. Reyyan’a son oynadığı oyunu Miran’ın ortaya çıkarmasından sonra Azize, yeni bir oyun için kolları sıvar. Miran, babaannesini annesinin mezarının başında ağlarken görür. Daha sonrada babaannesinin Kars’a gittiğini öğrenir. Hazar ise Dilşah’ın kendisine bıraktığı mektubu okur ve Miran’la konuşmak için konağın yolunu tutar. Ancak orada vurulur. Hazar masum olduğunu anlatamadan ölecek mi?

Cuma Dizileri 2019

Hazar Masum Olduğunu Anlatamadan Ölecek Mi?

Miran iyice içine kapanır. Reyyan, Miran’ın gözleri önünde acık çekmesine dayanamaz ve sevgisiyle onun yaralarını sarmaya çalışır. Esma, Azize’nin intikam sevdası uğruna masum insanların hayatlarını mahvetmesine daha fazla seyirci kalmak istemez ve Dilşah’ın kendisine Hazar’a vermek üzere emanet ettiği mektubu ona verir. O mektupta yazanlar Hazar’ın masum olduğunu ortaya çıkaracaktır.

HERCAİ 19. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azize’nin artık Miran’ın üzerindeki hakimiyetinin sona erdiğinin farkına varmıştır. Ona duygu sömürüsü yaparak kendi tarafına çekmeye çalışır. Miran, sevdiği kadınla babaannesi arasında kalmıştır. Azize, Miran’ın annesinin mezarının başına gidip onunla konuşarak oğlunun kendisine yaptıklarını anlatıp gözyaşı döker. Miran, geriden babaannesini izler ve konuştuklarını duyar. Onun gözyaşı dökmesine çok üzülür.

Azize, her şeyi bırakıp konağı terk edip Kars’a gider. Sultan Azize’nin gitmesiyle bu durumundan faydalanır ve konağın tüm hakimiyetini ele geçirir. Esma, Dilşah’ın ölmeden önce Hazar’a vermesi için bıraktığı mektubu ona verir. Reyyan ise Miran’ın gözlerinin önünde acı çekmesine üzülür. Onun acı çekmesine dayanamayan Reyyan yaralarını sarmaya çalışır. Miran, babaannesini Kars’tan geri getirmek ister. Reyyan ona bunu yapmamasını söyler.

Hazar, tehlikeli olmasına rağmen elindeki mektupla birlikte Aslanbeylerin konağına gidip Miran’a annesinin katili olmadığını, masum olduğunu söylemeye gider. Miran, kapıyı açtığında Hazar’ın kanlar içinde yerde yattığını görür. Reyyan, babasını vuranın Miran olduğunu mu zannedecek? Hazar ölecek mi? Bu damı Azize’nin planının bir parçası?

Hercai 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Reyyan Miran’ın Pes Etmesine İzin Vermiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler