Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey'den Yıldız'a Aşk...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey’den Yıldız’a Aşk İtirafı Geliyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 8. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yıldız, Kuzey’in kendisini sevdiğini anlar. Nahide, Yıldız’la Kuzey’i bir araya getirmek için bir plan yapar. Plana Sefer’le Pembe’de ortak olur. Doğum günleri aynı gün olan ikiyi bir araya getiren Nahide, Yaldız’ın, Kuzeyin’in ve kendilerine engel olmasını istemediği Sefer’in limonatasına uyku ilacı koyar. Yıldız uyandığında Kuzey’le aynı yataktadır. Kuzey’in ‘Aşkım’ diyerek Şule’nin ismini sayıklaması Yıldız için dönüm noktası olur. Dizinin yeni bölüm fragmanında Kuzey’den Yıldız’a aşk itirafı geliyor. Ancak Yıldız onu duymak dahi istemiyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Kuzey’den Yıldız’a Aşk İtirafı Geliyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sefer, Kuzey’le Yıldız’ın aynı yatakta yattığını öğrenir. Kuzey, en son limonata içtiğini hatırladığını söyleyince, Sefer bu işin içinde Nahide ile Pembe’nin olduğunu anlar. Nahide ile Pembe’ye, Sefer’den büyük bir ceza geliyor. Kuzey’in hala eski karısını sevdiğini anlayan Yıldız, ikinci defa hayal kırıklığına uğrar. Kuzey, Yıldız’a çok aşık olduğunu defalarca söyler. Ancak Yıldız onu duymamak için kulaklarını kapatıp kendisine aşık olmadığını söyler.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 9. bölüm 1. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kuzey’in Yıldız’ı sevdiğini kızlar bile anlar. Nahide’nin ilk taktiği Yıldız’ın kaçması Kuzey’in de kovalaması için gereken ortamın hazırlanması olur. Yıldız’ın ilk işi Kuzey’in kendisini rahat görememesi için evin önüne yüksek çit çekmesi olur. Kuzey, Yıldız’ın kıymetlisi olduğunu öğrenip onu takip etmeye başlar. Ama Yıldız, Nahide’nin taktiğine uymaz. Balık tutmaya gittiğini söyleyip onu da çağırır.

Ömer, ailesinin kendisine yaptığı nişanı atıp Kuzey’le konuşmaya gelir. Ancak gereken desteği ondan bulamaz. Ömer, Sarhoş olup hastaneye düşer. Onun hastanede olduğunu duyan Feride’de onun yanına gitmeye çalışırken yolda kaza geçirir. Kuzey’le Yıldız, Feride’yi hastaneye yetiştirir. Bu arada Gökçe’yle Osman’da samanlıkta ders çalışırken Kuzey’e yakalanırlar. Kuzey, Osman’dan babasının gelip istemesini söyler. Osman’ın babası ise bu duruma karşıdır.

Nahide, kurallara uymayıp Kuzey’le Yıldız’ın balığa çıktığını öğrenip onu alıp evine götürür. Sefer’i de ikna edip ikilinin aynı gün olan doğum gününe Kuzey’i de çağırır. Pembe doktordan uyku ilacı alır. Sefer, Yıldız ve Kuzey’in limonatalarına uyku ilacı koyarlar. Onlar uykuya dalınca Kuzey’le Yıldız’ı aynı yatağa yatırırlar. Yıldız, uyanınca Kuzey’i yanında görür. Onu uyandırmaya çalışırken onun ‘Aşkım’ diye sayıkladığını duyar. Daha sonra Kuzey’in ‘Yapma Şule’ demesiyle Yıldız Kuzey’in hala eski karısına aşık olduğunu anlar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’la Kuzey’i Yakınlaştırma Planı Tutacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler