Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aylin Nejat'a Büyük Tuzak...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aylin Nejat’a Büyük Tuzak Kuruyor!

Benim Tatlı Yalanım merakla beklenen 20. son bölümüyle dün akşama ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nejat, Aylin’in velayet davası açmasıyla perişan oluyor. Aylin, bir günlüğüne Kayra’yı evine götürüyor. Orada Kayra’nın vücudunda çıkan yaraları görür ve doktora götürüp rapor alıyor. Kayra’nın velayetini istemediğini söyleyen Aylin’i duyan Nejjat rahatlıyor. Ancak Aylin, Nejat’a büyük tuzak kuruyor. Hande’nin verdiği dosyayı ve doktor raporunu mahkemeye sunan Aylin, Kayra’nın geçici velayetini alıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Aylin Nejat’a Büyük Tuzak Kuruyor!

Benim Tatlı Yalanım 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Suna ile Nejat’ın konuşmalarını duyan Kayra, annesinin aslında babasını üzmek için kendisiyle görüşmek istediğini anlar. Aylin, bir günlüğüne kızıyla baş başa vakit geçirmek ister. Nejat, üzülerek kızını Aylin’e götürür. Kayra orada, Aylin’i yıldırmak için elinden geleni yapar. Hatta onu görmek istemediğini, onunda kendisini görmek istemediğini ama sırf babasını üzmek için bunu yaptığını bildiğini annesine söyler. Kayra’nın sırtındaki yaraları gören Aylin onu doktora götürüp rapor alır.

BENİM TATLI YALANIM 20. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aylin, Kayra’nın sürekli velayetini almaktan vazgeçtiğini Nejat’a söyler. Nejat bunu duyunca çok sevinir ve ona kızını istediği zaman görebileceğini söyler. Şirketin müşterileri bir bir başka şirketlere gitmeye başlar. Hande, Pervin hanımı da tehdit edip onun Nejat’ın şirketiyle ilişiğini kesmesini ister. Pervin, Nejat’a durumu anlatır. Şevket, Pervin’e ikinci kez evlenme teklif eder ama o hastalığından dolayı bunun olamayacağını söyler.

Samet, Saniye ile Hayri’nin ilişkisini öğrenir. Serkan’la Burcu’nun da araları bozulur. Mahkemeden bir gün önce Hande, Nejat’la ilgili bir dosya getirip Aylin’e verir. Mahkemede Aylin, Nejat’ın şiddet eğilimli ondan korktuğu için kızından beş sene ayrı kaldığını kızının da sıkıntıdan vücudunda yaralar çıktığını ve bunlarla ilgili tüm belgelerini hakime sunar. Nejat, neye uğradığını anlayamaz. Hakim, mahkemenin tekrar görülmesi için davayı ileri bir tarihe atar ve o süre içinde Kayra’nın annesinin yanında kalmasına karar verir. Nejat, hakimin kararı karşısında donar kalır.

Benim Tatlı Yalanım 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kayra Her Şeyin Farkına Varıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler