Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Burak'la Eylül'ün Planı Ters...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Burak’la Eylül’ün Planı Ters Tepiyor!

Her Yerde Sen dizisi 20. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Selin, evi terk edip kafasını toparlamak için arkadaşında kalmaya başlıyor. Muharrem usta ile Leyla hanım evlenmeye karar verirler. Kız isteme töreninde Muharrem usta Firuze’den Leyla hanımı isteyince cevabı kendisinin değil Demir’in vermesini istiyor. Selin’in hastalandığını duyan Demir onu doktora götürüyor ve demir eksikliği olduğunu öğreniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Burak’la Eylül’ün Yıldırım beye şantaj planı ters tepiyor ve şirket zor durumda kalıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Burak’la Eylül’ün Planı Ters Tepiyor!

Her Yerde Sen dizisinin 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Selin, Demir’den biraz anlayış istediğini söylüyor. Demir’de ona iyi gelmediğini ona kafasını toplamasını kendisininde geri kalan her şeyi toplayacağını söylüyor. Demir, Yıldırım beyle Eylül’le Burak’ın ne konuştuklarını bilmiyor ama işlerin bu noktaya gelmesinin onların suçu olduğunu söyleyip İstanbul’daki dört büyük şirketin hepsini istediğini söylüyor ve onları işleri düzeltmenin bir yolunu bulmalarını istiyor. Sonunda Selin, Demir ve Eylül yüzleşmek için bir araya geliyor.

İşte Her Yerde Sen 21. bölüm 1. fragmanı….

HER YERDE SEN 20. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir’i dinlemek istemeyen Selin, evi terk edip arkadaşında kalmaya başlıyor. Burak’la Eylül, Yıldırım beyin tazminat davasından çekilmesi için onun gayri meşru bir kadınla olan görüntülerini çekip onu tehdit ediyorlar. Yıldırım beyden ses çıkmayınca planlarının tuttuğunu zanneden ikili yakınlaşmaya başlıyor. Burak Eylül’ü öpüyor ve birlikte daha çok zaman geçirmeye başlıyorlar. İkili Selin’le Demir’in aralarını bozmak için bir araya geldiklerinde böyle yakınlaşacaklarını tahmin edemiyorlardı.

Selin hastalanıyor ve onu Demir doktora götürüyor. Selin’in demir eksikliği olduğunu öğrenen Demir, kendisinden ayrı kalmanın ona yaramadığını hemen demir eksikliği yaşadığını söylüyor. Selin Demir’e karşı yumuşamaya başlıyor. Muharrem ustanın Leyla hanımı isteme törenine ikili beraber gidiyorlar. Kahveler geliyor ve Muharrem usta tuzlu kahveyi bir yudumda içiyor. Merve, Ayda ve Selin o anların videosunu çekiyorlar. Sıra kız istemeye gelinde söz Demir’e veriliyor.

Her Yerde Sen 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selin’de Demir Eksikliği Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler