Ana SayfaDizilerKadın 71. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cem Bahar'dan Ne İstiyor?

İlgili Postlar

Kadın 71. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cem Bahar’dan Ne İstiyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi kadın merakla beklenen 70. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Ceyda, Berşan’ın patronunun yemek yapan kadın aradığını çok da para verdiğini söylüyor. Bahar’ın yemeklerini beğenen Cem, onu işe alıyor. Ama karanlık bir tarafı olan Cem’den Bahar korkmaya başlıyor. Birde eve polis baskını olunca iyice ondan tırsmaya başlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Bahar, Cem’i Enver’in dükkanında görüp paniğe kapılıyor. Berşan, Ceyda’ya Bahar’ın yanına gelip Cem’in onları çağırdığını söylüyor. Cem Bahar’dan ne istiyor?

Salı Dizileri 2019

Cem Bahar’dan Ne İstiyor?

Kadın dizisinin 71. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Bahar, Enver’in terzi dükkanında Cem’in gömlek provası yaptığını görüp Ceyda’ya koşuyor. Berşan ise ağlayarak onlara gelip, Cem’in onları beklediğini eğer gelmezlerse önce yaşlı adamı sonrada onları öldüreceğini dediğini söylüyor. Bahar ve Ceyda, panikle çocukları Arif’in babasına bırakıp Cem’le görüşmeye gidiyorlar. Berşan’la Cem’in Bahar üzerindeki planı ne?

İşte Kadın 71. bölüm 1. fragmanı…

KADIN 70. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şirin, aynı Sarp’a kafayı taktığı gibi şimdi de Arif’in resimlerini yapıp ona kafayı takıyor ve onunla yakınlaşmaya çalışıyor. Arif, onun annesinin ölümüne neden olduğu için her dediğini kabul etmek zorunda hissediyor kendisini. Arif, Hatice’nin ve Sarp’ın ölümüne neden olduğu için hala kendisini affedemez. Birde Enver’in evi yanınca çay ocağının olduğu dükkanı Enver’e terzi dükkanı olarak verir ve kendisi de Emre’nin yanında çalışmaya başlar.

Ceyda, evde hasta yatarken onun yerine Firuze hanımın yanına Bahar çalışmaya gider. Firuze, Ceyda’nın toparlanmasını söyleyip işe geri dönmesini ister. Ceyda, Berşan’ın patronunun yemek yapan kadın aradığını ve üç çeşit yemeğe 1000 lira verdiğini söyler. Bahar yemekleri yapar ve Cem’in yanına götürür. Cem’in karanlık birisi olduğundan korkan Bahar, korktuğunu Ceyda’ya söyler. Eve döndüklerinde evlerine polis baskın yapar.

Firuze hanım Enver beyi ziyarete gelir. O gittikten sonra Hatice’nin hayali Enver’in gözüne yine belirir. Hatice, o kadının neden kendisini ziyarete geldiğini söyleyip kıskanır. Nisan, Arif’e teyzesinin anlattıklarından dolayı tepkilidir. Annesi ona Arif’in istemeyerek kazara o kazayı yaptığını anlatır. O sırada kapıyı Doruk’un üzerine çarpan Nisan kardeşinin burnunun kanamasına neden olur. Çok kan aktığını görünce istemeyecek oldu diyerek ağlar. Bahar, Doruk’u hastaneye yetiştirir. Nisan’da Arif’in yanına konup ona sarılarak ondan özür diler.

 Kadın 70. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar’ı Korkutan İş Görüşmesi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler