Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk aşk 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kraliçe Ölmedi Geri...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk aşk 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kraliçe Ölmedi Geri Dönüyor!

Show Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk, merakla beklenen 9. yeni bölümüyle 9 Kasım cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sefer, Kuzey’le Yıldız’ın aynı yatakta yattığını öğrenip sinirlenir. Kuzey, en son limonata içtiğini hatırladığını söyler ve  Sefer bu işin içinde Nahide ile Pembe’nin olduğunu anlar. Sefer’den Nahide ve Pembe’ye büyük ceza gelir. Yıldız, Kuzey’in hala eski karısını sayıkladığını duyduktan sonra ondan vazgeçer. Bu sefer aşk itirafı yapma sırası Kuzey’dedir.. Kuzey Yıldız’ı sevdiğin haykırır ama o umursamaz. Dizinin yeni fragmanında, Yıldız öyle bir dönüş yapıyor ki, Kraliçe ölmedi geri dönüyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Kraliçe Ölmedi Geri Dönüyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey, Yıldız’ın ayaklarının önünde diz çöküp kendisine bir şans vermesini ister. Yıldız, bu sefer onu süründürmeye kararlıdır ancak, kızlarının Kuzey’e düzenlediği doğum gününe gelip ‘Kraliçe öldü diyorlar ölmedi Kraliçe geri döndü’ diyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 9. bölüm 2. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Nahide’nin ilk taktiği Yıldız’ın kaçması Kuzey’in de kovalaması olur. Yıldız, Kuzey’in kendisini rahat görememesi için evin önüne yüksek çit çeker. Kuzey, Yıldız’ın kıymetlisi olduğunu öğrenip onu takip etmeye başlar. Ama Yıldız, Nahide’nin taktiğine uymaz ve onu balık tutmaya çağırır. Ömer, ailesinin kendisine yaptığı nişanı atıp Kuzey’le konuşmaya gelir. Ancak gereken desteği ondan bulamaz. Ömer, Sarhoş olup hastaneye düşer. Onun hastanede olduğunu duyan Feride’de onun yanına gitmeye çalışırken yolda kaza geçirir.

Kuzey’le Yıldız, Feride’yi hastaneye yetiştirir. Bu arada Gökçe’yle Osman’da samanlıkta ders çalışırken Kuzey’e yakalanırlar. Kuzey, Osman’dan babasının gelip istemesini söyler. Osman’ın babası ise bu duruma karşıdır. Nahide, Kuzey’le Yıldız’ın balığa çıktığını öğrenip onu alıp evine götürür. Sefer’i de ikna edip ikilinin aynı gün olan doğum gününe Kuzey’i de çağırır. Sefer, Yıldız ve Kuzey’in limonatalarına uyku ilacı koyarlar. Onlar uykuya dalınca Kuzey’le Yıldız’ı aynı yatağa yatırırlar. Yıldız, uyanınca Kuzey’i yanında görür. Onu uyandırmaya çalışırken onun ‘Aşkım’ diye sayıkladığını duyar. Daha sonra Kuzey’in ‘Yapma Şule’ demesiyle Yıldız hayal kırıklığına uğrar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey’den Yıldız’a Aşk İtirafı Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler