Ana SayfaDizilerKurşun 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Orhan Nuri'nin Bir Kızı Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kurşun 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Orhan Nuri’nin Bir Kızı Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Kurşun, merakla beklenen 3. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Leyla ile Orhan, Nuri’nin Gülce’yi öldürmek için gelen adamını konuşturup ses kaydı alırlar. Ancak Gülce oğluyla tehdit edilince mahkemede konu ile ilgili bir şey bilmediğin söyler. Bünyamin içlerinde bir köstebek olduğunu öğrenir. Rıfat. adamın konuşmasından korkup onu öldürür. Kurşun’un yeni bölüm fragmanında Orhan, Nuri’nin zaaflarını araştırıyor ve onun bir kızı olduğunu öğreniyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Orhan Nuri’nin Bir Kızı Olduğunu Öğreniyor!

Kurşun 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Orhan, Gülce’ye her kimi koruyorsa o adamın insanları sevdikleriyle vurduğunu söylüyor. Nuri, savcıya bu savaşı onun başlattığını söyler. Orhan, Leyla’la Nuri’nin de zaafları olabileceğini konuşur. Leyla, belki kendisininde geçmişiyle ilgili bilinmesini istemediği şeyler olduğunu söyler. Orhan Nuri’nin bir kızı olduğunu öğreniyor ve onu cehennemin dibine de saklasa bulacağını söylüyor. Leyla’ya Nuri’nin zaaflarından öte sevdiklerini bulduğunu söylüyor.

İşte Kurşun 4. bölüm 1. fragmanı…

KURŞUN 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Leyla, babasıyla konuşmaya giriyor ve ona o kadının karşısına çıkıp olanları anlatmasını istiyor. Orhan’la Leyla, birlikte Nuri’nin gelip her şeyi itiraf etmesini bekliyorlar. Sonradan Gülce de oraya gelip öldüreceği endişesiyle beklemeye başlıyor. Nuri’nin adamı geliyor ve Leyla’ya Gülce’yi kendisine vermesini istiyor. Leyla, babasının kendisini öldürmeden onu alamayacağını söylüyor. O sırada adam her şeyi Nuri’nin yaptırttığını itiraf eder. Gülce de ses kaydı alır.

Orhan, Nuri’nin adamının başına tüfeğini dayayıp polislerin gelmesini bekler. Polisler adamı alıp götürdüğü sırada o Gülce’nin kulağına bir şey söyler. Mahkemede Gülce, oğluna bir şey yapılmasından korktuğu için hiç bir şey bilmediğini söyler. Orhan, hapiste olan Adnan’la konuşup Nuri’nin adamlarının içine girmesini ister. O da Zeynep’in intikamını almak için kabul eder. Orhan içlerinde bir köstebeğin olduğunu öğrenir.

Nuri’nin köstebeği Rıfat’tır. Bünyamin’le Orhan, Nuri’nin adamını alıp Hasan’ı astığı yere götürür. İdam ipini adamın boynuna dolayıp içlerindeki köstebeği söylemesini ister. Rıfat, adamın kendi ismini vermesinden korkar. Onu kendisinin konuşturacağını söyleyip babasıyla Orhan’ı gönderir. Ama emin olamadığı için onu öldürür.

 Kurşun 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Babasına Restini Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler