Ana SayfaDizilerAfili Aşk 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yelda İle Ceyda Bir Olup...

İlgili Postlar

Afili Aşk 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yelda İle Ceyda Bir Olup Ayşe’yi Tehdit Ediyor!

Afili Aşk dizisi 21. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde yine tehditler havalarda uçuşuyor. Kerem’le Ayşe, bir türlü kavuşamıyor. Muhsin beyin, Ayşe’ye şirketten yüzde on hisse veremsini duyduktan sonra Ceyda harekete geçer ve Yelda’ya, Kerem’le Ayşe’nin sahte bir evlilik yaptığını söyler. Kerem, Ayşe’ye aşkını itiraf etmek için bir süpriz hazırlar ancak, abisinin zor durumda olduğunu öğrenince fedakarlık yapar. Dizinin yeni bölümünde Yelda, Ceyda ile bir olup Ayşe’yi tehdit ediyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Yelda İle Ceyda Bir Olup Ayşe’yi Tehdit Ediyor!

Afili Aşk 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayşe, ailesinin hayal kırıklığına uğramadan Kerem’den ayrılmak için Yelda’nın söylediklerini yapmaya başlar. Önce Kerem’den lüks araba ve kredi kartı ister. Kerem ise Ayşe’ye aşık olduğu ve ondan karşılık göremediği için perişan haldedir.

İşte Afili Aşk 22. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/7b46lNUiaxg

AFİLİ AŞK 21. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceyda. Kerem’le Ayşe’nin gerçekten evli olmadıklarını Yelda’ya anlatır. Kerem, Ayşe’ye aşık olmuştur ve ondan başkasını gözü görmez. Şirketin yeni yüzü olarak Kerem, Ayşe’yle beş yıllık sözleşme yapmak ister. Ceyda, bunu duyunca delirir. Fotoğraf çekimleri başlar. Ayşe’nin fotoğraflarını onun mahallesinde Volkan çeker. Yelda, oğlununu Ayşe’den hoşlanıp hoşlanmadığını testten geçirir. Kimsenin bardağından içmeyen Kerem’e, yaptığı limonatayı önce Ayşe’ye sonra oğluna tattırır. Kerem, Ayşe’nin içtiği bardaktan içer.

Ayşe’nin fotoğrafları beğenilir ve beş yıllığına şirketin yüzü olur. Volkan, Gonca’ya sevdiğini söyler ve şirkete gelen kızın kuzeni olmadığını onunla takıldığın söyler. Gonca, Volkan’la o kızın dört gün önce takıldığını öğrenince onu affetmez ve ayrılırlar. Ayşe’de, Kerem’in aynı gece çapkınlık yaptığını zannedip ona tavır alır. Ancak Rıza abisinin, Kerem’in sabaha kadar arabanın içinde uyuduğunu öğrenince yumuşar.

Yelda, mutfakta Ayşe’yi yakalar ve her şeyi bildiğini ailesinin de bilmesini istemiyorsa ne isterse onu yapması gerektiğini söyler. Kerem, bahçede Ayşe’nin yanına giderek kuğuyu onun avucuna koyarak onu sevdiğini söyler. Ayşe, ne diyeceğini bilemez ve öylece kalır. Ayşe, Yelda’nın tehditlerine boyun mu eğecek?

Afili Aşk 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Kerem’in Aşk İtirafına Pek Sevinemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler