Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şimdide Demir Selin'i Kıskanmaya...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şimdide Demir Selin’i Kıskanmaya Başlıyor!

Her Yerde Sen 21. yeni bölümüyle 9 Kasım cumartesi günü ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Burak ile Eylül’ün, Yıldırım beyi tehdit etmeleri ters tepiyor ve şirketin durumu kötüye gidiyor. Demir, durumları düzeltmek için İstanbul’un dört büyük şirketinin hepsini istediğini söylüyor. Selin ile Demir, ayrı evlerde kalmaya devam ediyor. Şirkette Arda’yla Selin’in samimi davranışları Demir’i sinir ediyor. Şimdide Demir, Selin’i kıskanmaya başlıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Şimdide Demir Selin’i Kıskanmaya Başlıyor!

Her Yerde Sen 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Selin, kendisini ziyarete gelen arkadaşı Arda’yla akşam bir yerlere gitmek için plan yapar. Onları gören Demir, Selin’i kıskanmaya başlar ve ikilinin buluşmalarına engel olmaya çalışır. Selin, Demir’i aklından çıkaramaz. Eylül’den sonra bir de Japonya’dan süpriz bir sevgili daha gelirse şaşırmayacağını kendi kendine konuşurken Demir’e yakalanır.

İşte Her Yerde Sen 21. bölüm 2. Fragmanı….

HER YERDE SEN 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Selin, Demir’i dinlemez ve evi terk edip arkadaşında kalmaya başlar. Burak ile Eylül, Yıldırım beyin tazminat davasından çekilmesi için onun gayri meşru bir kadınla olan görüntülerini çekip onu tehdit ederler. Yıldırım beyden ses çıkmayınca planlarının tuttuğunu zanneden ikili çok sevinir. Eylül ile Burak, Selin’le Demir’i ayırmaya çalışırken süpriz bir gelişme olur ve ikili yakınlaşmaya başlar. Hatta Burak Eylül’ü öper ve birlikte daha güzel vakitler geçirmeye başlarlar. Eylül Demir’i, Burak’da Selin’i aklından çıkarabilecek mi?

Selin hastalanıyor ve Demir onu doktora götürür. Selin’in demir eksikliği olduğunu öğrenen Demir, kendisinden ayrı kalmanın ona yaramadığını hemen demir eksikliği yaşadığını söyler. Selin Demir’e karşı yumuşamaya başlar. Muharrem Usta ile Leyla hanım evlenmeye karar verirler. Firuze ve Leyla hanım Demir’i yeğeni gibi gördüğü için onu kız tarafı olarak yanında isterler.

Kız isteme törenine Selin’le Demir beraber gider. Kahveler gelir ve Muharrem usta tuzlu kahveyi bir yudumda içer. Merve, Ayda ve Selin o anların videosunu çekerler. Sıra kız istemeye gelince Firuze, Muharrem Usta’ya Leyla’yı Demir’den istemesini söyler.

Her Yerde Sen 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Burak’la Eylül’ün Planı Ters Tepiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler