Ana SayfaDizilerMasterChef 12. Hafta İlk Eleme Adayları Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef 12. Hafta İlk Eleme Adayları Belli Oldu!

MasterChef Türkiye 42. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Bu hafta ekip Edirne Rüstem paşa Kervansaray’ın da Baş Pehlivanları konuk etti. Takımlar dokunulmazlık oyununu kazanabilmek için tüm hünerlerini gösterdiler. Tarihi ortamda yemekleri yapan takımlar yemekleri Pehlivanların beğenisine sundular. Değerlendirmek sonucunda dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununun ardından MasterChef 12. hafta ilk eleme adayları belli oldu! Kimler eleme potasına düştü.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterChef Dokunulmazlık Oyunu!

Şefler takımlardan Perhivanlar için yöreye ait, Çene Çarpan çorbası, Pırasa böreği, Ciğer sarma, Kuzu kol kapama, Triliçe yemeklerini yapmalarını istediler. Verilen süre içinde her iki takımda yemeklerini tamamladılar ve pehlivanların beğenisine sundular. Kırmızı takımın yemeklerinden Kuzu kol kapama yemeğini pehlivanlar çok beğendi ve ikinci tabaklarını istediler. Oylamanın sonucunda Kırmızı takım en çok oyu alarak dokunulmazlığında sahibi oldu. Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldılar.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık oyununda Danilo şefin belirlediği balık yemeğini yarışmacılar tek tek tattı ve aynısını yapmak üzere yerlerini aldılar. Yemekler verilen süre içerisinde tamamlandı ve Danilo şefin yaptığı yemeğe en yakın yemeği Kıvanç yaparak dokunulmazlığın sahibi oldu. Böylelikle Kıvanç ilk eleme adayını belirleme hakkının da sahibi oldu. Kıvanç’ın seçime Mustafa’dan yana oldu.

MasterChef İlk Eleme Adayları Belli Oldu!

Mustafa ilk eleme adayı oldu. İkinci eleme adayını belirlemek üzeri yarışmacılar oylarını kullandılar. İki yarışmacı eşit oy alınca söz takım kaptanı olan Cemre’ye kaldı. Cemre, ikinci eleme adayı olarak Suna’yı seçti. Mustafa ve Suna, haftanın ilk iki eleme adayı olarak eleme potasına düşmüş oldu. Mustafa, bölümün sonunda Somer şeften söz alarak yarın karşılarına çıkacak olan eleme adaylarının kendilerinden korkmasını söyledi.

MasterChef’in bu akşamki bölümünde iki eleme adayı daha belirlenecek ve bir kişi elenecek. Her hafta MasterChef’te çarşamba günleri elenen yarışmacı açıklanıyordu. Geçen hafta yarışmaya veda eden yarışmacı perşembe günü açıklandı. Bakalım bu hafta nasıl olacak?

MasterChef 41. Bölümde Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu? Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler