Ana SayfaDizilerÇocuk 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçekleri Öğrenen Hasan Akça'yı Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Çocuk 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçekleri Öğrenen Hasan Akça’yı Terk Ediyor!

Star Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Çocuk 8. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ayşe, Murat’ın cebinde bir telefon bulup saklıyor. Yavuz’un yokluğunu arkadaşları fark ediyor. Ali Kemal, Hasan ve Murat’ın bir şeyler karıştırdığını fark edip onlarla konuşmak için yemeğe çıkıyor. Ayşe telefonu açıp Sarı diye kayıtlı kişinin bir kadın olduğunu zannedip onlarla buluşuyor. Akça, Yavuz’u vuranı Hasan zannedip onu terk ediyor. Ama Emine Hasan’ın Yavuz’u öldürmediğini bildiğini söylüyor. Ali Kemal’le Murat’ın şikayeti üzerine Hasan tutuklanıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Hasan nikah günü Efe’nin oğlu olduğunu öğreniyor ve Akça’yı terk ediyor.

Salı Dizileri 2019

Nikah Günü Hasan Akça’yı Terk Ediyor!

Çocuk 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hasan hapisten kurtulup Akça’yla evlenmeye karar veriyor. Nikahlarının olacağı gün Şule gelip Hasan’a Efe’nin onun oğlu olduğunu söylüyor. Akça, Hasan’a kendisine yaptıklarını ona da yapacağını düşündüğü için çocuğu verdiğini söylüyor. Hasan, bu sefer onu affetmeyeceğini söyleyerek arabasına binip gidiyor.

İşte Çocuk 9. bölüm 1. fragmanı…

ÇOCUK DİZİSİ 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Kemal, annesinin ve Murat’ın çamurlu ayakkabılarını görüp bir şeyler olduğunu anlıyor. Birde Murat’ın Hasan’la telefonda kendisine yardım etmesini söylemesini duyuyor. Hasan’ın arkadaşları Yavuz’un yokluğunu fark etmeye başlıyorlar. Ali Kemal, Hasan’ın yanına gidip üç kardeş yemeğe çıkmayı teklif ediyor. Hasan, kardeşleri olduğu için çocuk gibi heyecanlanıp hazırlanıyor. Üç kardeş yemekte buluşuyor.

Ayşe, Murat’ın cebindeki telefonu bulup o telefonla başka kızlarla konuştuğunu zannedip kıskanmaya başlıyor. Murat, Hasan’dan telefonu bulup yok etmesini söylüyor. Çünkü arkadaşları Yavuz’un kayıp olduğunu polise haber vermişlerdir. Ayşe, telefonu şarj edip mesajla randevu yeri verip bekliyor. Sarı, Ayşe’yi alıp restorandın çıkışına getiriyor. Murat abisine Yavuz’u Ali Kemal’in öldürdüğünü söylüyor. Asiye hiç bir oğlunun hapse girmesini istemiyor.

Hasan, arkadaşlarına Yavuz’u kardeşinin öldürdüğünü söylüyor. Kardeşini ele vermeyeceğini gerekirse onu kendisinin öldürdüğünü söylerken Akça gelip Hasan’ı duyuyor. Onun sözüne bir daha güvenmeyeceğini söyleyip onu terk ediyor. Polisler gelip Hasan’ı tutukluyor. Hasan, Ali Kemal ile Munat’ı karakolda görüyor. Ali Kemal, Hasan’a ait olduğu yere hapse gireceğini söylüyor. Akça, annesine Hasan’ın Yavuz’u öldürdüğünü söylediğinde Emine, olayı gördüğünü onun öldürmediğini söylüyor. Bu arada Emine’ye Akça, Asiye’nin babasından Hasan’ın babasını, Ali Kemal ile Murat’ın babasının öldürdüğünü öğreniyorlar.

Çocuk 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Murat Cinayeti Hasan’ın Üzerine Atıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler