Ana SayfaDizilerÇocuk 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Murat Cinayeti Hasan'ın Üzerine Atıyor!

İlgili Postlar

Çocuk 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Murat Cinayeti Hasan’ın Üzerine Atıyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizilerinden Çocuk 8. yeni bölümüyle 5 Kasım Salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Murat yanlışlıkla Yavuz’u öldürüyor. Hasan’da Murat’ın kardeşi olduğunu öğrendiği için ona yardım ediyor. Asiye’yi de çağıran Hasan, onun oğlu için neler yapacağını görmek istiyor ve Yavuz’u gömmesini istiyor. Ali Kemal, durumu öğreniyor ve Murat, Yavuz’u Hasan’ın öldürdüğünü kendisininde gördüğünü söylüyor. Murat cinayeti Hasan’ın üzerine atıyor. Hasan masum olduğunu söylese de kimse ona inanmıyor.

Salı Dizileri 2019

Murat Cinayeti Hasan’ın Üzerine Atıyor!

Çocuk dizisinin 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hasan, yıllar sonra annesini bulmanın acısını yaşıyor. Ali Kemal, Murat’a neler olduğunu soruyor. Murat, birden Hasan’ın Yavuz’u öldürdüğünü kendisininde gördüğünü söylüyor. Asiye, öylece kala kalıyor. Durumu öğrenen Akça’da Hasan’a inanmıyor ve onun adam olmayacağını düşünüp onu terk ediyor. Ali Kemal, Hasan’ı polislere ihbar ediyor. Olayın görgü şahidi olan Emine, Murat’ın Yavuz’u öldürdüğünü söyleyecek mi?

İşte Çocuk 8. bölüm 2. fragmanı…

ÇOCUK 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Asiye, oğullarına başından geçenleri anlatır. Hasan’ın ağabeyleri olduğunu, Efe’nin de onun oğlu olduğunu söyler. Efe’nin annesinin ise Akça olduğunu söyler. Murat, kendisiyle yengesinin birlikte olabileceğini düşündüğü için abisini affetmez ve evi terk eder. Ayşe, Murat’ın peşinden gider ve o gece otel odasında beraber olurlar. Ali Kemal, sinirle Efe’yi alıp Hasan’a götürmeye kalkar ama yoldan geri döner.

Hasan, Asiye’nin yurda yüklü bağış yaptığını öğrenir ve onunla konuşmaya gider. Asiye, tesadüf olduğunu söyler. Ama Hasan peşini bırakmaz ve Asiye’nin bakım evindeki babasını kaçırıp ondan gerçekleri öğrenir. Yavuz, Emine’yle Şule’nin konuşmalarından Hasan’ın bir oğlu olduğunu öğrenir ve bu sırrı saklama karşılığında Emine’den sürekli para koparmaya çalışır.

Murat, Hasan’la konuşmak için dükkanına gider. Yavuz, yine onun dükkanı bastığını zanneder ve Murat’la kavgaya tutuşur. Aralarında çıkan kavgada Yavuz kafasını çarpıp orada ölür. Emine olanları görür. Hasan, dükkana geldiğini Yavuz’un cesedini alıp arabanın bagajına koyup ormana götürür. Murat’dan annesini de çağırmasını ister. Asiye, Hasan’ın kendisinden ne isterse vereceğini söyler. O bir şey istemediğini çocuğu için neler yapabileceğini görmek istediğini söyleyip küreği eline tutuşturup ona ‘Anne’ der.

Çocuk 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hasan Efe’nin Babası Olduğunu Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler