Ana SayfaDizilerMucize Doktor 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tanju'nun Ali'ye İşi Düşüyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tanju’nun Ali’ye İşi Düşüyor!

Fox Tv’nin büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başaran dizisi Mucize Doktor 9. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Bir hastanın yakının sağlık bakanlığına Ali’yi şikayet etmesi üzerine yönetim kurulu toplanır. Ferman, Ali’nin büyük bir cezaya tabi tutulması ve hastaneden atılmaması için tüm suçu kendisi üstlenir ve herkesi şaşkına çevirir. Ama Ali’yi de büyük bir hayal kırıklığına uğratıp onu Patoloji bölümüne gönderir. Dizinin yeni bölüm fragmanı geldi. Hastaneye gelen hastayla başa çıkamayacağını düşünen Tanju’nun Ali’ye işi düşüyor.

Perşembe Dizileri 2019

Tanju’nun Ali’ye İşi Düşüyor!

Mucize Doktor 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ferman, bir hastaya Ali’yi hastanenin en iyi Patoloğu olarak tanıtıyor. Hasta Ali’ye sarılmak istediğini söyleyince onun yanıtı ‘Hayır’ oluyor. Ali, Ferman’a Cerrah olmak istediğini Patolog olmak istemediğini söylüyor. Adil hocada Ali’ye hayatı anlaması gerektiğini söylüyor. Ferman’ın Nazlı’ya, Ali’yi iyi bir hoca olarak görüp göremediğini soruyor. Tanju, hastaneye yeni gelen sorunları olan hastayla karşılaşınca Ali’den yardım istemek zorunda kalıyor.

İşte Mucize Doktor 10. bölüm 1. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 9. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, sahibi olmak istediği bisikleti vitrinde görüp heyecanla Nazlı’yı arar. Ona aradığı bisikleti bulduğunu söyler. Hastaneye geldiğinde kendi fotoğrafını dergi kapağında görünce çok mutlu olur. Ama derginin içini açtığında hakkında soruşturma açıldığını öğrenir. Ali’ye soruşturma başlatılmasından sonra genel kurul onun hakkında bir karara varmak için toplanır. Ferman hoca, Ali’nin hastanedeki geleceğini garanti altına almak için tüm suçu üstlenir. Ali’ye karşı tavırlarından onu sevmediği düşünüldüğü için, herkes Ferman hocanın bu kararı karşısında çok şaşırır.

Ali’nin suçluluk payının olmadığını söyleyip kendi kariyerini de riske atan Ferman, onun bir çok hastanın hayatını kurtardığının ve başaralı işlere imza attığının altını çizer. Hastanenin Ali’ye ihtiyacı olduğunu da söyler. Ali, bunları duyduktan sonra çok mutlu olur. Ancak Ferman’ın ona bundan sonra Patoloji bölümünde çalışacağını söylemesiyle mutluluğu yarım kalır. Ali’nin Cerrah olma hayali yarım mı kalacak?

 Mucize Doktor 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali’nin Sorusuna Ne Yanıt Verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler