Ana SayfaDizilerMucize Doktor 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali'nin Sorusuna Ne Yanıt...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali’nin Sorusuna Ne Yanıt Verecek?

Fox Tv ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Mucize Doktor 9. yeni bölümüyle 7 Kasım perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, aradığı bisikleti bulup sevinçle Nazlı’yı arıyor. Dergi kapağında kendi resmini gören Ali çok mutlu olur ancak mutluluğu yarım kalır. Ali’ye yönelik bir suçlama yapılmıştır ve Sağlık Bakanlığı bir soruşturma açmıştır. Ali hakkında bir karara vermek üzere yönetim kurulu toplanır. Adil usta telaşlanmaya başlar. Dizinin yeni fragmanında, Ali Nazlı’ya engelli bir insanı sevip sevemeyeceğini soruyor. Nazlı Ali’nin sorusuna ne yanıt verecek?

Perşembe Dizileri 2019

Nazlı Ali’nin Sorusuna Ne Yanıt Verecek?

Mucize Doktor dizisinin 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Tekerlekli sandalyeye mahkum olmuş bir hasta tekrar yürüme umuduyla hastaneye geliyor. Ali, hastanın karısının kocasını engelli olmasına rağmen onu sevmesine şaşırıyor. Hatta, Nazlı’nın yanına gidip onun engelli bir insanı sevip sevemeyeceğini soruyor.Ferman, Ali’yi patolojiye yolluyor. Ali’nin cerrahlık hayali sora mı eriyor?

Mucize Doktor 9. bölüm 2. fragmanı…

 

MUCİZE DOKTOR 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Market soygununda Ali ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığı için donar kalır. Sorguncu silahını ateşleyince bir kadın yaralanır. Ali yaşadığı şoku üzerinden atamaz. Kazazedeler hastaneye gelir. Vurulan kızın internetten tanıyan ve buluşmak için orada olan kişi bu kazadan Ali’yi sorumlu tutar. Adil, Ali’nin böyle bir şeyle ilk defa karşılaştığı için endişe etmeye başlar. Ferman, hastaneye gelen hastanın ameliyatına Ali’nin de girmesini ister. Ameliyat başarılı geçer ve hasta kurtulur. Ali’nin yaşadığı şokunu göstermediğini düşünen Adil, Ali’yi pisikoloğa gönderir.

Beliz, Kıvılcım ile birlikte verdiği röportajı merak eder. Beliz, Kıvılcım’a haberi gönderir ama o annesine ihanet ettiğini düşündüğü için haberi iptal ettirir. Tanju hoca, Nazlı’yı istemediği bir hastaya bakmak  için zorlar. Nazlı önceleri karşı çıksa da madde bağımlısı soyguncu ona geçmişte yaşadığı acı tecrübeleri hatırlatır. Açelya, Demir’in Nazlı’ya karşı ilgisini anlar ve onu öper. Açelya, Demir’in kendisini öptü gibi anlatır. Demir, bu olay duyulunca Nazlı’ya olanların doğrusunu anlatmaya çalışır ama anlatamaz.

Mucize Doktor 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali’nin Sevinci Kursağında Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler