Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 8. Bölüm İlk Sahne Yayında! Yamaç Yavuz'un Evine Zorla...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 8. Bölüm İlk Sahne Yayında! Yamaç Yavuz’un Evine Zorla Giriyor!

Çukur dizisi merakla beklenen 3. sezon 7. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yamaç, Azer’in annesini adamların evinden kurtarıp eve getirir. Victor kayıp malları için kardeşleriyle tehdit edilen Azer, Karaca’yı kaçırır. Aliço, Yamaç’la Selim’in hayatını kurtarmak  için Yavuz’un istediğini kabul ediyor. Dizinin yeni bölüm ilk sahnesinde Yamaç, Aliço’yu bulmak için Yavuz’un evine zorla giriyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Yamaç Yavuz’un Evine Zorla Giriyor!

Çukur 3. sezon 8. bölümden ilk sahne yayınlandı. Tanıtımda; Yamaç, Aliço’yu almak için tekrar Yavuz’un evine gidiyor. Yamaç, kendisini tanıttıktan sonra korumalarla kavga etmeye başlıyor. Korumaların elinden kurtulan Yamaç, arabasını kapıya doğru sürüp içeri girmeyi başarıyor. Yamaç, Yavuz’un elinde türlü işkence gören Aliço’yu kurtarabilecek mi?

İşte Çukur 3. sezon 8. bölüm ilk sahne….

ÇUKUR 3. SEZON 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Azer, Victor’un adamları tarafından kardeşleriyle tehdit edilir. Bir an evvel malları bulmak için Azer harekete geçer. Azer’in evini basmaya giden Yamaç, orada saklanan Fadik’i adamların elinden kurtarıp eve getirir. Yamaç, babaannesine babasını öldürenlerden birinin annesini olduğunu söyler ve ona kabul edip etmeyeceğini sorar. Sultan’da evdekilere masaya bir tabak daha koymalarını söyler.

Azer, bu sırada her yerde annesini arar. Kardeşlerini kurtarmak için uğraşan Azer, Akın’dan malların yerini öğrenmeye çalışır. Ama Akın, Karaca’yı korumak için susmayı tercih eder. Kutay ise Karaca’nın evden dışarı çıktığında Azer’e haber verir. Azer, Karaca’yı kaçırır ancak ondan malların yerini öğrenemez. Yamaç, Aliço’nun şifreli mesajını çözer. Bu arada Yavuz Aliço’ya çok sıkı bir askeri eğitimden geçirir.

Yamaç, Aliço’nun yerini bulur ancak Yavuz onun orada olmadığını söyleyip tehdit eder. Akın, deponun yerini öğrenir ancak içeri girdiğinde babasıyla karşılaşır. Cumali ile Yamaç, Murtaza’nın evine girerler. Yamaç, İstanbul’a savaş açtıklarını yanlarında mı karşılarında mı olacağını Murtaza’ya sorar. Cumali, elini Muntaza’ya uzatıp öpmesini bekler. Murtaza, öpmezse ne olacağını merak ettiğini sorar. Yamaç, Murtaza’nın evinin bahçesinde yatan Dağhan’ı gösterir. Murtaza, bükemeyeceği eli öpmek zorunda kalır.

Çukur 3. Sezon 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aliço Zor Bir Sınavdan Geçecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler