Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nedim İçin Hesaplaşma Zamanı Geliyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nedim İçin Hesaplaşma Zamanı Geliyor!

Zalim İstanbul merakla beklenen 17. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Cihan, babaannesinin konuşmalarını duyunca silahına davranıp Cenk’in karşısına çıkıyor. DNA testi sonucunda bebeğin babası Nedim çıkıyor. Şeniz, Agah beye boşanma protokolü gönderiyor. Cemre ile Cenk için evde düğün yemeği veriliyor. Nedim, kendisine yapılanlardan intikam almak için hızla iyileşip düğün yemeğine eve yürüyerek gidiyor. Onu gören herkes şok oluyor. Nedim için artık hesaplaşma zamanı geliyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim İçin Hesaplaşma Zamanı Geliyor!

Zalim İstanbul 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nedim, Cemre’ye duyduğu aşkın öfkeye dönüşmesiyle hızla iyileşir. Nedim’in iyileşmesi en çok Şeniz’i etkiler. Onun iyileşmesi demek Agah’a yaptığı ihanet ve Nedim’e yaptığı eziyetlerin ortaya çıkması demektir. Cenk, annesini intihar etmiş bir vaziyette buluyor. Cemre ise Agah beye Nedim’in bambaşka baktığını söylüyor. Nedim köşke dönüp herkesle hesaplaşmayı planlıyor.

İşte Zalim İstanbul 18. bölüm 1. fragmanı…

ZALİM İSTANBUL 17. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Agah, DNA testinin sonucunu alıp eve döner ve herkesin toplanmasını ister. Civan ise babaannesinden duyduklarıyla korumaların birinin silahını alıp Cemre’nin karşısına çıkar ve Ceren’in bebeğinin babası olan kocasının nerede olduğunu sorar. Silahını tam Cenk’e doğrulttuğu sırada Agah ona engel olur. DNA testin sonucunda Ceren’in karnındaki bebeğin babası Nedim çıkar. Ceren, Şeniz ve Cenk o bebeğin babasının Nedim olmadığını bilir ancak sonuca çok şaşırırlar.

Şeniz, yüzüğüyle birlikte Agah’a bir boşanma protokolü gönderir. Nedim, Cemre’nin konuşmalarından sonra öfkeyle hızla iyileşmeye başlıyor. Agah bey ve Cemre onun iyileşmesinden mutludur. Cenk ile Cemre boşanmak üzere mahkemeye giderler. Hakimin boşanmak istiyor musunuz sorusuna Cenk, ‘Evet’ yanıtını verirken Cemre fikrini değiştirip boşanmaktan vazgeçer.

Seher, Agah beye gidip durumu anlatır. Agah evde onlara da iyi geleceğini düşündüğü bir düğün yemeği düzenler. Düğünden önce Agah’ın yanına giden Şeniz onun boşanma protokolünü imzaladığını öğrenince şok olur. Cemre gelinliğini, Cenk damatlığını giyip merdivenlerden inerken Nedim’i dimdik karşılarında görürler. Nedim’in saçları sakalları kesilmiş takım elbise giymiş ayakta görünce herkesin dili tutulur.

 Zalim İstanbul 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim’i İçindeki Öfkesi İyileştiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler