Ana SayfaDizilerYasak Elma 56. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Her Yerden Kovuluyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 56. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Her Yerden Kovuluyor!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma 55. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Halit, Yıldız’dan boşanmak istemiyor ama bunu Şahika’ya söyleyemiyor ama o öğreniyor. Şahika, Yiğit’e babasını bulma karşılığında Lila’yla evlenmesini ve sonra terk etmesini istiyor. Halit’in haberi bile olmadan evde nişan yemeği düzenler. Ender, Halit’in Yıldız’dan boşanmak istemediğini söylemesiyle Şahika, konuklara Yiğit’in abisinin oğlu olduğunu, annesinin Ender olduğunu, Lila’nın da kocası olduğunu söyler. Dizinin yeni bölüm fragmanında Şahika, her yerden kovuluyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Şahika Her Yerden Kovuluyor!

Yasak Elma 56. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Halit, duyduklarından sonra Şahika’yı evden kovar. Kaya’da yaptıkları için kardeşini affetmez ve Şahika’ya onu görmek ve konuşmak istemediğini söyleyip kovar. Ender, Yiğit’e çok üzgün olduğunu söyler ama o hayatında çektiği tüm acılardan annesini sorumlu tutar. Halit fenalaşıp yere yığılır. Onun yardımına koşan Yıldız’da yere yığılır. Şahika, Yıldız’la Halit’i zehirledi mi?

İşte Yasak Elma 56. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 55. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ender, Halit’in Yıldız’la boşanmak istemediğini öğrenir. Yıldız ise Halit’le tekrar denemeyi istemez. Ender, Zehra ile konuşup Halitcan’ı alıp kardeşleriyle beraber babasının yanına gitmesini ve birlikte yemek yemek istediklerini söylemesini ister. Zehra, Halitcan’la birlikte şirkete gider. Halit’in bu durum çok hoşuna gider ve birlikte yemeğe giderler. Ender, Yıldız’ı giydirip süsleyip yemeğe gitmesini sağlar.

Halit, Yıldız’ın gelmesine çok sevinir hatta ona hayranlıkla bakar. Ender, Yıldız’ı ikna etmek için çaba sarf eder hatta Halit’le konuşur. Halit’e Yıldız’ın takacak tek bir mücevheri bile olmadığını söyler. Halit, evden Yıldız’ın mücevherlerini aldırıp ona gönderir. Yıldız, mücevherlerini, tacını ve kredi kartını görünce çok sevinir ve Halit’i arayıp teşekkür eder. Şahika konuşmalardan her şeyi öğrenir. Yiğit’e babasını bulmasına az kaldığını ve dediklerini yapmasını ister.

Yiğit, Lila’ya evlenmek teklif eder ve ikili gizlice evlenirler. O gün birlikte kaldıktan sonra sabah Yiğit Lila’ya yapamayacağını her şeyin bittiğini söyler. Lila perişan halde eve gelir. Şahika evde nişan yemeği organize eder. Abisini de yemeğe çağırır. Ender orada Şahika’ya Halit’in Yıldız’dan boşanmaktan vazgeçtiğini söyler. O da biliyorum deyip konuklara yeğenini onlara tanıtmak istediğini söyler. Yiğit’in abisinin oğlu olduğunu Ender’in de annesi olduğunu aynı zamanda Lila’nın da kocası olduğunu açıklar. Halit, duydukları karşısında donar kalır.

Yasak Elma 55. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Ortalığı Fena Karıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler