Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nejat Kayra'dan Nasıl Ayrı...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nejat Kayra’dan Nasıl Ayrı Kalacak?

Star Tv’nin sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım merakla beklenen 21. yeni bölümüyle 9 Kasım Cumartesi günü ekranlarda olacak. Dizinin son bölümünde; Aylin, Hande’nin kendisine verdiği dosyayı ve doktor raporunu kullanarak Kayra’nın velayetini almak için hakime sunuyor. Mahkeme erteleniyor ancak Hakim, dava sonuçlanana kadar Kayra’nın annesinde kalmasına karar veriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Aylin, polislerle birlikte Kayra’yı almaya geliyor. Nejat Kayra’dan nasıl ayrı kalacak?

Cumartesi Dizileri 2019

Nejat Kayra’dan Nasıl Ayrı Kalacak?

Benim Tatlı Yalanım 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aylin’in tuzağına düşen Nejat, kızından nasıl ayrı kalacağını bilmediği için bu konuda Pervin’den yardım istiyor. Pervin, yıllarca çocuklarından ayrı kaldığı için onu teselli etmeye çalışıyor. Aylin, polislerle kapıya dayanıyor. Kayra’ya onu evlerine götürmek için geldiğini söylüyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 21. bölüm 1. fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Aylin, bir günlüğüne kızıyla baş başa vakit geçirmek ister. Nejat, üzülerek kızını Aylin’e götürür. Kayra orada, Aylin’i yıldırmak için elinden geleni yapar. Hatta onu görmek istemediğini, onunda kendisini görmek istemediğini ama sırf babasını üzmek için bunu yaptığını bildiğini söyler. Kayra’nın sırtındaki yaraları gören Aylin onu doktora götürüp rapor alır. Aylin, Kayra’nın velayetini almaktan vazgeçtiğini Nejat’a söyler.

Nejat bunu duyunca çok sevinir ve ona kızını istediği zaman görebileceğini söyler. Şirketin müşterileri bir bir başka şirketlere gitmeye başlar. Hande, Pervin hanımı da tehdit edip onun Nejat’ın şirketiyle ilişiğini kesmesini ister. Pervin, Nejat’a durumu anlatır. Şevket, Pervin’e ikinci kez evlenme teklif eder ama o hastalığından dolayı bunun olamayacağını söyler. Samet, Saniye ile Hayri’nin ilişkisini öğrenir.

Mahkemeden bir gün önce Hande, bir dosya getirip Aylin’e verir. Mahkemede Aylin, Nejat’ın şiddet eğilimli ondan korktuğu için kızından beş sene ayrı kaldığını, kızının da sıkıntıdan vücudunda yaralar çıktığını ve bunlarla ilgili tüm belgelerini hakime sunar. Nejat, neye uğradığını anlayamaz. Hakim, mahkemenin tekrar görülmesi için davayı ileri bir tarihe atar ve o süre içinde Kayra’nın annesinin yanında kalmasına karar verir. Nejat, hakimin kararı karşısında donar kalır.

Benim Tatlı Yalanım 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aylin Nejat’a Büyük Tuzak Kuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler