Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 10. Bölüm Fragmanı Yayında! Yusuf'la Rüzgar Ada İçin Karşı Karşıya...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 10. Bölüm Fragmanı Yayında! Yusuf’la Rüzgar Ada İçin Karşı Karşıya Geliyor!

Pazar günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Aşk Ağlatır 10. yeni bölümüyle 10 Kasım pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Yusuf, Ada’nın tekrar gönlünü almak için uğraşır. Nalan ise karnındaki çocuğa babalık testi yaptırır. Bebeğin babasının Mert olduğu ortaya çıkar. Çiçek, Nalan’ın yere düşen çantasından testi alır okur ve bebeğin Yusuf’un olmadığını öğrenir. Aşk Ağlatır’ın yeni bölüm fragmanında; Yusuf’la Rüzgar Ada için yine karşı karşıya geliyor.

Pazar Dizileri 2019

Yusuf’la Rüzgar Karşı Karşıya Geliyor!

Aşk Ağlatır 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nalan, babalık testinin sonucunu Mert’e götürüyor ve bundan sonra kendisine bakmasını istiyor. Çiçek’in testi okuduğunu öğrenir. Aralarında çıkan tartışmada Çiçek merdivenlerden aşağı düşer. Ada, beyaz bir elbise giyinip hazırlanır. Yusuf’la Fırat, mahallede Rüzgar’ı görürler. Ada, Rüzgar’la mı yemeğe çıkıyor?

Aşk Ağlatır 10. bölüm 1. fragmanı….

AŞK AĞLATIR 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldırım beyin tedavisi için Nihal hanım, yurt dışında bir klinik ayarlar. İsmail, Yıldırım beye geçmiş olsun demek için köşke gittiğinde, Nihal ile Mert’in konuşmalarını duyar. Mal varlıklarının Ada’nın olduğunu, o bunu öğrenirse sokaklarda dilenmek zorunda bile kalacaklarını öğrenir. İsmail, Mustafa ile eğlenmeye gider. Eve sarhoş gelir ve ağzından elli bin lirayı bahçeye gömdüğünü kaçırır. İsmail’in söylediklerini Ada duyar ve yengesiyle birlikte onu evden kovar.

İsmail, Nihal hanıma bir mektup yazar ve bir milyon vermezlerse tüm mal varlıklarının Ada’nın olduğunu ona söyleyeceğini yazar. Mert Nihal’e bunu kendisinin halledeceğini söyler. Ona o parayı verir ama bir daha para isterse onu öldürmekle tehdit eder. İsmail, pavyonlarda paralarını saçar ve en lüks otellerde kalmaya başlar. Yusuf, dedesinin evinin yandığını öğrenip onu alıp pansiyona getirir.

Nalan, karnındaki çocuğun Mert’den olduğundan emindir ve ondan para koparmak için DNA testi yaptırır.  Nalan’ın planı Mert’ten paraları alıp Yusuf’u da çocuğun babası zannettirip hayat kurmaktır. Çiçek, Nalan’ın  çantasını yere düşürür ve içindeki test sonucunu görür. Yusuf, hiçbir şeyden habersiz dedesini ve doğacak çocuğunu kurtarmak için tehlikeli bir işi kabul demek zorunda kalır.

Aşk Ağlatır 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan’ın Foyası Ortaya Çıkacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler