Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Çiçek'i Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Çiçek’i Öldürecek Mi?

Show Tv ekranlarında yayınlanan pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi haline gelen Aşk Ağlatır dizisi 10. yeni bölümüyle 10 Kasım Pazar akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nalan, karnındaki bebeğin Mert’den olduğunu kanıtlıyor ve testi ona götürüp bundan sonra bebeğine ve kendisine bakması gerektiğini söylüyor. Çiçek, Nalan’ın yere düşen çantasından testi görür ve okur. Bunu öğrenen Nalan , Çiçek’le tartışırken onun merdivenlerden düşmesine neden olur. Kendini kurtarmak için Nalan, hastanede yatan Çiçek’i öldürecek mi?

Pazar Dizileri 2019

Nalan Çiçek’i Öldürecek Mi?

Aşk Ağlatır 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ada, en güzel elbisesini giyip hazırlanıyor. Rüzgar, onu almaya geliyor. Yusuf, dedesinin gelmesiyle birde üstüne Nalan’ın hamileliği yüzünden maddi sıkıntı içine girer ve tehlikeli bir işe evet der. Merdivenlerden düşen Çiçek ise hastanede ölüm kalım savaşı verir. Nalan, Çiçek’in iyileşip tüm foyasını ortaya çıkarmaması için onun yaşamasını istemez ve onu öldürmek için hastaneye gider.

İşte Aşk Ağlatır 10. bölüm 2. fragmanı….

 

AŞK AĞLATIR 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldırım beyin tedavisi için Nihal, yurt dışında bir klinik ayarlar. İsmail, Yıldırım’a geçmiş olsun demek için köşke gittiğinde, Nihal ile Mert’in konuşmalarını duyar. Mal varlıklarının Ada’nın olduğunu öğrenir. İsmail, Mustafa ile eğlenmeye gider ve eve sarhoş gelir. Ağzından elli bin lirayı bahçeye gömdüğünü kaçırır. İsmail’in söylediklerini Ada da duyar ve yengesiyle birlikte onu evden kovar.

İsmail, Nihal hanıma bir mektup yazıp bir milyon lira ister. Mert, Nihal’e bunu kendisinin halledeceğini söyler. Ona o parayı verir ama bir daha para isterse onu öldüreceğini söyler. İsmail, pavyonlarda paralarını saçar ve en lüks otellerde kalmaya başlar. Yusuf, dedesinin evinin yandığını öğrenip onu alıp pansiyona getirir. Nalan, karnındaki çocuğun Mert’den olduğundan emindir ve ondan para koparmak için DNA testi yaptırır.

Nalan’ın planı Mert’ten paraları alıp Yusuf’u da çocuğun babası zannettirip hayat kurmaktır. Çiçek, Nalan’ın  çantasını yere düşürür ve içindeki test sonucunu görür. Yusuf, hiçbir şeyden habersiz dedesini ve doğacak çocuğunu kurtarmak için tehlikeli bir işi kabul demek zorunda kalır.

Aşk Ağlatır 10. Bölüm Fragmanı Yayında! Yusuf’la Rüzgar Ada İçin Karşı Karşıya Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler