Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim'in Köşke Dönmesi Herkesi Korkutuyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim’in Köşke Dönmesi Herkesi Korkutuyor!

Kanal D ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Zalim İstanbul 18. yeni bölümüyle 11 Kasım Pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemre ile Cenk’in düğün yemeğinde Nedim’i dimdik karşılarında gören herkes şok olur. Nedim’in iyileşmesi en çok Şeniz’i etkiler. Onun iyileşip konuşmasıyla tüm yaptıkları ortaya çıkacak olmasından korkmaya başlar hatta intihar edip kendisini öldürmek ister. İyileşen Nedim’in köşke dönmesi herkesi korkutuyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim’in Köşke Dönmesi Herkesi Korkutuyor!

Zalim İstanbul 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nedim, köşke dönmeye karar veriyor. Onun dönmesiyle, Şeniz, Cenk ve Ceren tutuşmaya başlıyor. Agah’ın boşanmak istemesinden sonra Şeniz’in artık yapacak bir şeyi kalmaz. Şeniz’le Cenk, Nedim’in kendisine yaptıklarını söyleyeceğinden korkarken Ceren’de köşkten kovulmaktan korkar. Köşke gelen Nedim, Cemre’nin kapısına gelip onunla konuşmak ister ama yapamaz. Nedim, kendisine yapılanların intikamını alacak mı?

İşte Zalim İstanbul 18. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/qPRxY73J0zY

ZALİM İSTANBUL 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Agah, babalık testinin sonucunu alıp eve döner ve herkesin toplanmasını ister. Civan ise babaannesinden duyduklarıyla korumaların birinin silahını alıp Cemre’nin karşısına çıkar ve Ceren’in bebeğinin babası olan kocasının nerede olduğunu sorar. Silahını tam Cenk’e doğrulttuğu sırada Agah ona engel olur. Babalık testin sonucunda Ceren’in karnındaki bebeğin babası Nedim çıkar. Testin sonucuna herkes çok şaşırır ama Şeniz pek şaşırmaz.

Şeniz, yüzüğüyle birlikte Agah’a blöf yapıp bir boşanma protokolü gönderir. Nedim, Cemre’nin konuşmalarından sonra duyduğu öfkeyle hızla iyileşmeye başlar. Agah bey ve Cemre onun iyileşmesinden mutludur. Cenk ile Cemre boşanmak üzere mahkemeye giderler. Hakimin boşanmak istiyor musunuz sorusuna Cenk, ‘Evet’ yanıtını verirken Cemre fikrini değiştirip boşanmaktan vazgeçer.

Seher, Agah beye gidip Cenk’le Cemre’nin boşanmaktan vazgeçtiğini söyler. Agah evde bir düğün yemeği düzenler. Düğünden önce Agah’ın yanına giden Şeniz onun boşanma protokolünü imzaladığını öğrenince şok olur. Cemre gelinliğini, Cenk damatlığını giyip merdivenlerden inerken Nedim’i dimdik karşılarında görürler. Nedim’in saçları sakalları kesilmiş takım elbise giymiş ayakta görünce herkesin dili tutulur.

Zalim İstanbul 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nedim İçin Hesaplaşma Zamanı Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler