Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Pilot Duygu'yu Kurtarmak İçin Ali'yi...

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Pilot Duygu’yu Kurtarmak İçin Ali’yi Vuruyor!

Kimse Bilmez dizisi merakla beklenen 21. yeni bölümüyle 10 Kasım Pazar akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Uygar Sevda’yı, Özlem’de Ali’yi istiyor. İkili buluşup konuşuyorlar. Onları gören Ali, Özlem’i Uygar’la bir daha konuşmaması konusunda uyarıyor. Uygar ise onun kendi karısıyla gezerken bir şey olmadığını söylüyor. Duygu, kaçırılıp Ali’nin canı karşılığında serbest bırakılacağı söyleniyor. Pilot Duygu’yu kurtarmak için Ali’yi vuruyor. Yaralanan Ali kurtulabilecek mi?

Pazar Dizileri 2019

Pilot Duygu’yu Kurtarmak İçin Ali’yi Vuruyor!

Kimse Bilmez 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Uygar Özlem’e, kendisinin karısını onunda kocasını istediğini eğer birlikte hareket ederlerse amaçlarına ulaşabileceklerini söylüyor. Pilot’un Duygu’yu sağ salim alabilmesi için Ali’nin kellesi istenir. Pilot, hiç düşünmeden silahını Ali’ye doğrultur. Ali vurulup kanlar içinde yere düşüyor. Ali ölecek mi?

İşte Kimse Bilmez 21. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1192497652199497728

KİMSE BİLMEZ 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali ile Sevda, Uygar’ın hapse girmesinden sonra derin bir nefes alıp aşklarına kaldıkları yerden devam ederler. Sevda, avukatıyla görüşüp Uygar ile bir an evvel boşanmak istediğini söyler. Avukat ise Uygar’ın yargılanmasının bitmesinden sonra bu işin daha kolay olacağını söyler. Özlem, Ali’ye karşı yeniden bir şeyler hissetmeye başlar. Birde oğlunun katilinin kızının Sevda olduğunu öğrenince, onun Ali’yle birlikte olmasını istemez.

Alican ilik naklinden sonra sağlığına kavuşur. Özlem, Ali’ye oğluyla konuşup onun babası olduğunu açıklayacağını söyler. Uygar, Kurt beyle konuşup Ali’nin kardeşiyle ilgili bildiği her şeyi açıklamakla onu tehdit eder. Kurt bey, Uygar’ı hapisten kurtarmak zorunda kalır. Uygar’ın hapisten çıktığını duyan Ali Kurt beyin yanına gider. Kurt bey, bulunan silahın Köksal’ı vuran silah olmadığını onun için serbest kaldığını söyler

Ali, kardeşinin Erniko’nun adamı olduğunun bilgilerini Kurt beye sorduğunda onun öyle bir adamı olmadığını öğrenir ve bunun üzerine artık ona güvenmemeye başlar. Uygar, Piltot’a Erniko’nun katiliyle hesaplaşmak için bir mesaj gönderir. Ali’ye de bir mesajı gönderip iki kardeşi birbirine vurdurmak ister. Ali Sevda’ya sarılıp her şeyin bittiğini söylediği sırada Alican ona ‘Baba’ diye seslenir.

Kimse Bilmez 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Duygu İle Pilot Aşkı Tehlikeye Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler