Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayında! "Koçovalı Adını Taşıdığını Unutacaksın" !

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayında! “Koçovalı Adını Taşıdığını Unutacaksın” !

Show Tv’nin efsane dizisi Çukur 3. sezon 8. yeni bölümüyle 11 Kasım Pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yamaç, Aliço’yu almak için Yavuz’un evine tekrar gidiyor. Korumalarla kavga eden Yamaç, arabasına binip kapıyı kırarak içeri giriyor. Selim ile birlikte Yamaç, Akın’a o kapıdan bir daha içeri giremeyeceğini söyleyip, “Koçovalı adını taşıdığını unutacaksın” diyor.

Pazartesi Dizileri 2019

“Koçovalı Adını Taşıdığını Unutacaksın” !

Çukur 3. sezon 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aliço, Yavuz’a silah çeker. Yavuz, ona babasını mı öldüreceğini sorduğunda onun babası olmadığın söyler. Azer’in annesi oğlunu arayıp Koçovalılara, bilhassa Yamaç’a can borçları olduğunu söyler. Selim’le Yamaç, artık Akın’ın yaptıklarına tahammül edemezler. Yamaç Akın’a, kendileri yaşadıkça onun o kapıdan asla giremeyeceğini, Koçovalı adını taşıdığını unutmasını söyler.

İşte Çukur 3. sezon 8. bölüm 1. Fragmanı…

ÇUKUR 3. SEZON 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Azer, Victor’un adamları tarafından kardeşleriyle tehdit edilir. Azer,bir an evvel malları bulmak için harekete geçer. Azer’in evini basmaya giden Yamaç, orada saklanan Fadik’i adamların elinden kurtarır ve  eve getirir. Yamaç, babaannesine Fadik’in babasını öldürenlerden birinin annesini olduğunu söyleyip onu kabul edip etmeyeceğini sorar. Sultan, kabul eder ve evdekilere masaya bir tabak daha koymalarını söyler.

Azer, ise her yerde annesini arar. Kardeşlerini kurtarmak için uğraşan Azer, Akın’dan Victor’un malların yerini öğrenmeye çalışır. Ama Akın, Karaca’yı korumak için susar. Kutay ise Karaca’nın evden dışarı çıktığında Azer’e haber verir. Azer, Karaca’yı kaçırır ama ondan malların yerini öğrenemez. Yamaç, Aliço’nun şifreli mesajını çözmeyi başarır. Bu arada Yavuz Aliço’ya çok sıkı bir askeri eğitimden girdirir.

Yamaç, Aliço’nun yerini bulur ancak Yavuz, onun orada olmadığını söyleyip tehditler savurur. Akın, deponun yerini öğrenir. İçeri girdiğinde babasının onu beklediğini görür. Cumali ile Yamaç, Murtaza’nın evine gidip, İstanbul’a savaş açtıklarını onun yanlarında mı yoksa karşılarında mı olacağını sorar. Cumali, elini Muntaza’ya uzatıp öpmesini ister. Murtaza ise öpmezse ne olacağını merak ettiğini sorar. Yamaç, Murtaza’nın evinin bahçesinde cansız yatan Dağhan’ı gösterir. Murtaza, Cumali’nin elini öpmekten başka çaresi kalmaz.

Çukur 3. Sezon 8. Bölüm İlk Sahne Yayında! Yamaç Yavuz’un Evine Zorla Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler