Ana SayfaDizilerSevgili Geçmiş 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Cemal Yine Yapıyor Yapacağını!

İlgili Postlar

Sevgili Geçmiş 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Cemal Yine Yapıyor Yapacağını!

Star Tv’nin yeni dizisi Sevgili Geçmiş 3. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; İpek, yüzüğü arabaya kendisinin düşürdüğünü söyleyip Sinan’ı kurtarır. Akif, Sinan’ın katil olabileceğini düşünüp onun şehir dışına çıkmasını yasaklar. Tekin’in yüklü borcu olduğunu öğrenen İpek,yüklü bir sipariş alır ve  Kenan’ın da yardımıyla parayı denkleştirir. Cahide, Cemal’in evlenme teklifini kızlarından uzak durması karşılığında kabul eder. Ancak Gülistan’dan öğrendiklerinden sonra vazgeçer. Cemal yine yapıyor yapacağını ve İpek’in zeytinyağ fabrikasını yaktırıyor.

Cuma Dizileri 2019

Cemal Yine Yapıyor Yapacağını!

Sevgili Geçmiş 4. bölüm ön izleme yayınlandı. Tanıtımda; Yangını öğrenen İpek, bunu yapanın Sinan olduğunu zannedip onun da babası gibi kötü olduğunu söyleyip üzerine yürür. Burak, Azra’nın yerini öğrenir. İpek’in sakladığı Tekin’in telefonu kaybolur. Cahide, hapisten çıkar. Cemal ise Cahide’nin evlenmek teklifini Gülistan’ın ona söyledikleri yüzünden kabul etmediğini öğrenir.

İşte Sevgili Geçmiş 4. bölüm Ön izleme…

SEVGİLİ GEÇMİŞ 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sinan, babasını öldürmek suçundan tutuklanır. İpek, Sinan’ın suçsuz yere tutuklanmasına gönlü razı olmaz ve o yüzüğü kendisinin düşürdüğünü söyler. Refik’le İpek, dışarıda tartışırken Sinan bilgisayardan Tekin’in kaybolduğu gecenin mobese kayıtlarını telefonuna kopyalayıp kayıtları siler. Azra’nın aklına bir fikir gelir ve İpek’te olan Tekin’in telefonuna gizli mesaj çeker. İpek Akif komisere mesajı gösterip onun yaşadığını ama çok borcu olduğu için ortadan kaybolduğunu söyler.

Tekin’in borçlarını temizlemek için İpek işin başına geçer. Refik, eski müşterilerinden yüzlü sipariş aldıklarını ve borcun üçte birini ödeyebileceklerini söyler. Herkes bir araya gelip siparişleri yetiştirir. Deren, Aras’la konuşup annesinden para istemesini söyler. Oda Aras’ın suçunu üstlenirse vereceğini söyler. Bunları öğrenen Kenan, bir çanta dolusu para hazırlayıp İpek’e verir.

Cahide, kızlarından uzak durması şartıyla Cemal’in evlenme teklifini kabul eder. Gülistan ise hapishanede Cahide’nin yanına gidip Cemal’in kızlarından uzak durmadığını söyler. Cemal, nikah memuruyla hapishaneye gider. Ancak, Cahide yüzüğü Cemal’in suratına fırlatıp gider. Burak, Çilem’in yerini bulur. Nişanlısını öldürdüğü için bıçakla üzerine yürüyünce Cemal onu engel olur. Ondan değil onun parasını çalan Azra’dan intikam almasını söyler. Çilem’de Azra’nın yerini Burak’a söyler. İpek’in hazırladığı mallar ateşe verilir. Cemal, yangını geriden izler.

 Sevgili Geçmiş 3. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! İpek Olanları Sinan’a Anlatacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler