Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Duygu İle Pilot Aşkı Tehlikeye...

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Duygu İle Pilot Aşkı Tehlikeye Giriyor!

Atv ekranlarının pazar akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden Kimse Bilmez 20. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Uygar’ın hapse girmesiyle Sevda’yla Ali aşkı kaldığı yerden devam etmeye başlıyor. Sevda Uygar’dan bir an evvel boşanmak istiyor. Uygar Kurt beyi elinde olan belgelerle tehdit edip serbest kalıyor. Özlem, Ali’yi oğlunun katilinin kızıyla birlikte olmasını istemiyor. Ali, kardeşinin can düşmanı Erniko’nun adamı olduğunu öğreniyor. Kimse Bilmez dizisinin yeni bölüm fragmanında Duygu kaçırılıyor ve ailenin Pilota güveni yıkılıyor. Duygu ile Pilot aşkı tehlikeye giriyor.

Pazar Dizileri 2019

Duygu İle Pilot Aşkı Tehlikeye Giriyor!

Kimse Bilmez 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali, Özlem’le Uygar’ı konuşurken görüyor ve onu uyarıyor. Uygar’da Ali’ye onun kendi karısıyla gezerken bir şey olmadığını söylediğinde Ali sert çıkıyor. Bir takım adamlar Duygu’nun evini basıp onu Pilot’un ve ailesinin önünden alıp kaçırıyor. Daha yeni nişan takan Pilot, Duygu’nun ailesi karşısında kötü duruma düşüyor. Duygu’yu kimler kaçırıyor?

İşte Kimse Bilmez 21. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1191102078246162432

KİMSE BİLMEZ 20. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali ile Sevda, Uygar’ın hapse girmesinden sonra derin bir nefes alıp aşklarına kaldıkları yerden devam ediyorlar. Sevda, avukatıyla görüşüp Uygar ile bir an evvel boşanmak istediğini söylüyor. Avukat ise Uygar’ın yargılanmasının bitmesinden sonra bu işin daha kolay olacağını söylüyor. Özlem’in Ali’ye karşı duyguları yeniden uyanıyor. Birde oğlunun katilinin kızının Sevda olduğunu öğrenince, onun Ali’yle birlikte olmasını istemiyor.

Alican ilik naklinden sonra sağlığına kavuşuyor. Özlem, Ali’ye oğluyla konuşup onun babası olduğunu açıklayacağını söylüyor. Uygar, Kurt beyle konuşup Ali’nin kardeşiyle ilgili bildiği her şeyi açıklamakla onu tehdit ediyor. Kurt bey, Uygar’ı hapisten kurtarıyor. Uygar’ın hapisten çıktığını duyan Ali Kurt beyin yanına gidiyor. O bulunan silahın Köksal’ı vuran silah olmadığın onun için serbest kaldığını söylüyor.

Ali, kardeşinin Erniko’nun adamı olduğunun bilgilerini Kurt beye sorduğunda onun öyle bir adamı olmadığını öğreniyor ve bunun üzerine artık ona güvenmemeye başlıyor. Uygar, Piltot’a Erniko’nun katiliyle hesaplaşmak için bir mesaj çekiyor. Ali’ye de bir mesaj çekip iki kardeşi birbirine vurdurmak istiyor. Ali Sevda’ya sarılıp her şeyin bittiğini söylediği sırada Alican ona ‘Baba’ diye sesleniyor.

Kimse Bilmez 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alican Ali’nin Babası Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler