Ana SayfaDizilerÇocuk 10. Bölüm Ön İzleme Yayında! Akça'ya da Güveni Yıkılan Hasan İsyan...

İlgili Postlar

Çocuk 10. Bölüm Ön İzleme Yayında! Akça’ya da Güveni Yıkılan Hasan İsyan Ediyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Çocuk 9. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Akça, Hasan’ın masum olduğunu öğrendikten sonra ona inanmadığı için pişman olup af diliyor. Hasan onu affedip hemen evlenmek istiyor. Akça, Hasan’a çocuklarının yaşadığını söylemek için nikah masasından kalkıyor. Ali Kemal ile Şule’nin boşanma davaları görülüyor. Şule, çocuklarının geçici velayetini kaybediyor. O sinirle gidip Hasan’a Efe’nin onun oğlu olduğunu söylüyor. Akça’ya da güveni yıkılan Hasan isyan ediyor.

Salı Dizileri 2019

Akça’ya da Güveni Yıkılan Hasan İsyan Ediyor!

Çocuk 10. bölüm ön izleme yayınlandı. Tanıtımda; Hasan, Akça’nın kendisini doğuran kadından pek bir farkı olmadığını düşünüyor. Asiye ile Akça, artık Hasan’ın kanayan yarası oluyor. Ali Kemal, Şule’nin Hasan’a her şeyi anlattığını öğreniyor. Hasan, Efe’yi Ali Kemal’den alacak mı? Asiye’yi büyük bir sınav daha bekliyor.

İşte Çocuk 10. bölüm ön izleme….

ÇOCUK 9. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Murat’ın şikayeti üzerine Yavuz’u öldürmek suçundan Hasan gözaltına alınır. Polisler Murat’ın gösterdiği yerde ceset bulamazlar. O sırada iki oğlununda hapis yatmasını istemeyen Asiye suçu kendi üzerine almak için emniyete giderken bahçede Emine’yle karşılaşır. Emine, Murat’ın Yavuz’u öldürdüğünü gördüğünü söyler. Asiye ona susması için para verir. Asiye, emniyette Hasan’ın serbest kaldığını öğrenir.

Öfkeli olan Hasan, Asiye’ye kardeşlerinin bu yaptıklarının hesabını vereceklerini söyler. Emine’nin elinde Murat’ın Yavuz’un cesedinin başında çekilmiş fotoğrafları vardır. O fotoğrafları Hasan alır ve Murat’a gönderir. Yavuz’un cesedinin nerede olduğunu Murat’a gönderir. Murat, cesedi uçurumdan atmaya çalışırken Hasan, Ali Kemal’i de çağırır. Ali Kemal, Murat’a kendi işlediği suçu Hasan’a attığı için çok kızar. Ona teslim olmasını ister. Hasan, o torbanın içinde ceset olmadığını söyleyince Murat şok olur.

Ali Kemal kardeşini alıp teslim olması için emniyete götürür. Ancak Hasan oradan Murat’ı alır ve fotoğrafları ona vererek onun hapse girmesine razı olamayacağını söyler. Akça, Hasan’ın masum olduğunu annesinden öğrenip ondan af diler. Hasan onu affeder ve yıldırım nikahıyla evlenmek ister. Nikah günü Emine Hasan’ın ailesine mesaj çeker.

Ali Kemal Şule’den boşanmak ve çocukların velayetini ondan almak için dava açar. Şule, çocuklarının geçici velayetlerini kaybeder. Akça, nikah masasından kalkıp Hasan’la konuşmak ister. Çocuklarının yaşadığını anlatırken Şule gelir ve Efe’nin onların oğlu olduğunu söyler.

Çocuk 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hasan Akça’yı Affedecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler