Ana SayfaDizilerMasterChef Türkiye'de Elenen İsim Kim Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye’de Elenen İsim Kim Oldu!

MasterChef Türkiye 48. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Bu hafta Takımlar dokunulmazlık oyununu kazanabilmek için tüm hünerlerini gösterdiler. Değerlendirmek sonucunda dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununun ardından MasterChef dün akşam ilk eleme adayları belli oldu! Kimler eleme potasına düştü. MasterChef Türkiye’de Elenen İsim Kim Oldu!.

MasterChef Türkiye 46. Bölüm Dokunulmazlık Oyunu!

MasterChef Türkiye’nin 46. bölümündeki dokunulmazlık oyununda, okulda ki çocuklara yemek yapmaktı. Yemeklerini bitiren Mavi ve Kırmızı takım arasında büyük bir heyecan yaşandı ve dokunulmazlığı kazanan takım Kırmızı Takım oldu.

masterchef-46-bölüm-yarısması

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılar en iyi yemeği yapmak için performanslarını sergilediler. Suna: Cemre, Rıfat, Mustafa, Alican’ın mücadele ettiği yarışmada finale Suna ve Rıfat kaldı ve bu iki isimden bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim Rıfat oldu. MasterChef’te bu hafta ilk eleme adayını bireysel dokunulmazlığı kazanan Rıfat söyledi ve bu isim Mustafa oldu. Mavi takım arasında yapılan oylama sonrası ise 2. eleme adayı belli Alican oldu. Böylelikle haftanın ilk eleme adayları Mustafa ve Alican oldu…

MasterChef Türkiye 47. Bölüm Dokunulmazlık Oyunu!

MasterChef Türkiye’nin 47. bölümündeki dokunulmazlık oyununda gözler kapalı takımının yemeğini bilme yarışması oynandı. Bu yarışmada Mavi ve Kırmızı takım arasında büyük bir heyecan yaşandı. Eşitliğin yaşandığı dokunulmazlığı kazanan takım ise şeflerin oyları belirledi ve kazanan bu kez Mavi Takım oldu.

masterchef-47-bölüm-yarışması

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılar en iyi yemeği yapmak için performanslarını sergilediler. Batuhan, Kıvanç, Yasin, Güzide ve Ekin’ın mücadele ettiği yarışmada finale Ekin ve Batuhan kaldı ve bu iki isimden bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim Batuhan oldu. MasterChef’te haftanın ilk eleme adayları Mavi Takımdan Mustafa ve Alican olmuştu. Bu akşam bireysel dokunulmazlığı kazanan isim olan ilk eleme adayı olarak Ekin’i gösterdi. Sevilen yarışmada bu akşamın 2., haftanın ise 4. eleme adayı ise Yasin oldu. Böylelikle bu hafta Mustafa, Alican, Ekin ve Yasin eleme adayı oldu…

MasterChef Türkiye Eleme Adayları

MasterChef Türkiye’de Elenen İsim Kim Oldu!

MasterChef Türkiye 48. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Bu hafta Takımlar dokunulmazlık oyununu kazanabilmek için tüm hünerlerini gösterdiler. Değerlendirmek sonucunda dokunulmazlık oyununu kazanan takımlar belli oldu. Bireysel dokunulmazlıkların ardından MasterChef Türkiye de dün akşam Mustafa, Alican, Yasin, Ekin eleme adayları çıkmıştı.! MasterChef Türkiye’de Yarışmacılara eleme yemeği olarak “Dil Balığı Şişi” yemeği verildi. Elemede ilk olarak potadan çıkan isim Ekin oldu. Yemeği beğenilen Ekin derin bir nefes alıp arkadaşlarına katıldı. Potadan ikinci olarak kurtulan isim ise Yasin’di. İsmini duyan Yasin beklenmedik bir tepki verdi ve gözyaşlarına boğuldu. Alican ve Mustafa’ya sarılan Yasin ağladı. Elemede son ikiye kalan isimler Alican ve Mustafa oldu. Şefler iki yarışmacı arasında Masterchef’ten elenen ismin Mustafa olduğunu açıkladı.

masterchef-yasin-gözyaslarına-boguldu

Masterchef Kim Elendi Mustafa Alican

MasterChef Türkiye’de Mustafa Sitem Etti!

MasterChef Türkiye’de Eleme potasında Alican ve Mustafa Kaldı. Şefler iki yarışmacı arasında Masterchef’ten elenen ismin Mustafa olduğunu açıkladı. Mustafa vedasında jüriye karşı şunları söyledi; “Beklemiyordum. Alican’ın tabağı benim tabağımdan iyi değildi. her şey eksikti. Bana 4 tane soğan söylediniz. Defne yaprağı da yoktu. Üzgünüm keşke tabak yapamasaydım da gitseydim. Burda Alican’ın hiç bir şekilde tabağı benim tabağımın önüne geçemezdi. Burda görselliğe önem vermiyorsanız niye benden görsel bir şey istediniz. Keşke ben buraya başvurmasaydım, kimse beni tanımasaydı.” Bu sözler üzerine sinirlenen Mehmet Şef ; “Bugüne kadar kaç kişi elendi. 9 kişi… Bugüne kadar Masterchef adaletliydi, sen elenince mi adaletsiz oldu.!” Mehmet Yalçınkaya’nın söylediklerine daha da sinirlenen Mustafa Aydın, şeflerinin önünde terbiyesizlik yaparak Mehmet Şef’in konuşmasını tamamlamasını beklemeden önlüğünü çıkardı ve stüdyoyu terk etti.

masterchef-mustafa-stüdyoyu-terk-etti

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler