Ana SayfaDizilerYasak Elma 57. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Halit'in Artılarını Bulamıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 57. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Halit’in Artılarını Bulamıyor!

Fox Tv’nin fenomen dizilerinden Yasak Elma merakla beklenen 57. yeni bölümüyle 18 Kasım pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ender, Halit ve Yıldız Şahika’nın evdeki hizmetçisi tarafından zehirlenir ama Leyla onları kurtarır. Halit’i yeni bir süpriz bekler. Eskiden tanıdığı ve hapiste olan Nadir yeni ortağı olarak karşısına çıkar. Ender’de Halit’den intikam almak için onunla işbirliği yapar. Şahika da görevi tamamlandığı için ortadan kaybolur. Leyla, Yıldız’ın Halit’i sevip sevmediği için bir test yapıyor. Yıldız Halit’in zenginliğinden başka artılarını bulamıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Yıldız Halit’in Artılarını Bulamıyor!

Yasak Elma dizisinin 57. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Leyla, Yıldız’a Halit’i sevip sevmediğini anlaması için bir test yapıyor. Teste Yıldız, Halit’in zengin olmasından başka hiç bir artısını bulamıyor. Bu test Halit’in eline geçiyor. Öte yandan Zehra’nın menajeri Halit’e gidip onun hayatını anlatın bir kitabı olması gerektiğini söyler. Halit ise iş hayatındaki başarılarını anlatan bir kitap olacağını düşünür. Ancak Akın’ın onun aşk hayatı hakkında bir kitabının olması gerektiğini söyleyince kıyamet kopar.

İşte Yasak Elma 57. bölüm 2. fragmanı…

YASAK ELMA 56. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kaya, Yiğit’in oğlu olduğunu öğrendikten sonra şok olur. Halit, tüm misafirlerle birlikte Şahika’yı da kovar ve Lila’nın Yiğit’le evlenmesinin hesabını sorar. Kaya, evine gelen Şahika’yı kovar ve Yiğit’le konuşmaya gider. Onu alıp evine getirir. Ender, Yiğit’le konuşmak ister ancak o annesini affetmez. Erim’in de olanlardan kafası karışır ve annesine artık güveni kalmaz.

Halit, Yıldız’ı arayıp artık o kadının evinde kalamayacağını eve dönmesini ister. Yıldız, Şahika’nın konakta olmama şartıyla oraya geri döner. Şahika, maddi sıkıntı içerisinde olan Halit’e yatırımcı bulduğunu söyleyip bir toplantı ayarlar. Yatırımcı, Halit’in başka hissedarı olmaması şartını koyar. Halit, Ender’den hisselerini vermesini ister. O da vermeyeceğini söyleyince, Halit adamlarını gönderip Ender’den zorla imza attırır.

Ender ertesi gün Halit’in yanına gidip, bunu kendisinden ikinci kez yaptığını söyleyip onun sonunun kendisinden olacağını söyler. Şahika’nın işbirlikçisi onu arayıp Halit’le evlenmeyi başaramadığını görevinin bittiğini ve geri dönmesi gerektiğini söyler. O da gitmeden konaktaki hizmetçiden Halit’i, Yıldız’ı, Aysel’i ve Ender’i zehirlemesini ister. Yemek yerken birden Halit fenalaşır.

Arkasından Yıldız’da telefonu eline alıp Ender’i ararken yere yığılır. Evde tek Yıldız’ın kocasının elinden kurtarıp Aysel’in odasına sakladığı Leyla kalır. Leyla’nın kocası, karısını evde bulamayınca Kaya’nın evine gidip ona silah çeker. Yiğit araya girip babasını kurtarmaya çalışıyor ama silah patlar.

Yasak Elma 57. Bölüm Fragmanı Yayında! Halit’e İkinci Darbede Ender’den Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler