Ana SayfaDizilerYasak Elma 57. Bölüm Fragmanı Yayında! Halit'e İkinci Darbede Ender'den Geliyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 57. Bölüm Fragmanı Yayında! Halit’e İkinci Darbede Ender’den Geliyor!

Yasak Elma dizisi 56. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Halit, Yiğit’in Ender’le Kaya’nın oğlu olduğunu ve birde Lila’nın onunla evlendiğini duyunca evdeki tüm davetlileri kovuyor. Şahika’yı da evden kovan Halit sinir krizleri geçiriyor. Yıldız eve tekrar dönüyor. Şahika, Halit’e bulduğu yeni yatırımcıyla ortaklık yapmasını başarıyor. Görevi bitip geri dönme emri alan Şahika, Halit’le birlikte Yıldız, Ender’i de zehirleyip yurt dışına gidiyor. Şahika’dan sonra Halit’e ikinci darbede Ender’den geliyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Halit’e İkinci Darbede Ender’den Geliyor!

Yasak Elma 57. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Zehirlenen Halit hastanede yeni ortağının Nadir olduğunu öğreniyor. Nadir, Ender ile Yıldız’ı da göz hapsine alır. Halit’in kendisinden zorla hisseleri aldıktan sonra Ender, Nadir’le ortaklık yapıp Halit’in karşısına çıkıyor.

İşte Yasak Elma 57. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 56. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kaya, Yiğit’in oğlu olduğunu öğrendikten sonra şok oluyor. Halit, tüm misafirlerle birlikte Şahika’yı da kovar ve Lila’nın Yiğit’le evlenmesinin hesabını soruyor. Kaya, evine gelen Şahika’yı kovar ve Yiğit’le konuşmaya gidiyor. Onu alıp evine getiriyor. Ender, Yiğit’le konuşmak ister ancak o annesini affetmiyor. Erim’in de olanlardan kafası karışır ve annesine artık güveni kalmıyor.

Halit, Yıldız’ı arayıp artık o kadının evinde kalamayacağını eve dönmesini istiyor. Yıldız, Şahika’nın konakta olmama şartıyla oraya geri dönüyor. Şahika, maddi sıkıntı içerisinde olan Halit’e yatırımcı bulduğunu söyleyip bir toplantı ayarlıyor. Yatırımcı, Halit’in başka hissedarı olmaması şartını koyuyor. Halit, Ender’den hisselerini vermesini istiyor. O da vermeyeceğini söyleyince, Halit adamlarını gönderip Ender’den zorla imza aldırıyor.

Ender ertesi gün Halit’in yanına gidip, bunu kendisinden ikinci kez yaptığını söyleyip onun sonunun kendisinden olacağını söylüyor. Şahika’nın işbirlikçisi onu arayıp Halit’le evlenmeyi başaramadığını görevinin bittiğini ve geri dönmesi gerektiğini söylüyor. O da gitmeden konaktaki hizmetçiden Halit’i, Yıldız’ı, Aysel’i ve Ender’i zehirlemesini istiyor. Yemek yerken birden Halit fenalaşıyor.

Arkasından Yıldız’da telefonu eline alıp Ender’i ararken yere yığılıyor. Evde tek Yıldız’ın kocasının elinden kurtarıp Aysel’in odasına sakladığı Leyla kalıyor. Leyla’nın kocası karısını evde göremeyince Kaya’nın evine gidip ona silah çekiyor. Yiğit araya girip babasını kurtarmaya çalışıyor ama silah patlıyor.

Yasak Elma 56. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Her Yerden Kovuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler