Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 19. Bölüm Fragmanı Yayında! Nedim İntikamını Almaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 19. Bölüm Fragmanı Yayında! Nedim İntikamını Almaya Başlıyor!

Zalim İstanbul dizisi merakla beklenen 18. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Nedim, iyileşip köşke geri dönüyor. Onun dönmesi Nedim’e eziyet edenleri huzursuz ediyor. Şeniz, Agah’ın da kendisinden boşanmak isteğini öğrendikten sonra oğluyla kızı üzerinden yeni taktikler üretmeye başlıyor. Nedim ilk defa yürüyüp onlarla sofraya oturuyor. Agah’ın Nedim’den başkasını görmüyor. Nedim intikamını almaya başlıyor. İlk yüzleşeceği insan ise Ceren oluyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim İntikamını Almaya Başlıyor!

Zalim İstanbul 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nedim, Ceren’in karşısına çıkıyor. Ancak Ceren Nedim’i tanıyamıyor. Ceren, Nedim’in kendisine yapacaklarından korkmaya başlıyor. Cenk’i hastaneye götüren Nedim’in ondan intikamı ne yönden olacak? Ceren’in karnındaki bebeğin babasının Cenk’ten olduğunu mu ortaya çıkaracak? Şeniz ise kızına ve oğluna yaptığı duygu sömürüsünden sonra tekrar eski gücüne kavuşup Nedim’e yeni oyunlar mı oynayacak? Agah Nedim’in arkasında duracak mı?

İşte Zalim İstanbul 19. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/2JOXLfiRyO0

ZALİM İSTANBUL 18. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nedim’i iyileşmiş bir şekilde gören herkes şok oluyor. Cenk ile Şeniz tutuşmaya başlıyor. Nedim, eve dönmeye karar veriyor. Onun eve dönmesine sevinenler oluyor. Cenk, Cemre’nin kendisinden son anda boşanmaktan vazgeçmesinin Nedim’in eve geri döneceği için olduğunu anlıyor. Ona aşık olduğunu anlayan Cenk, Nedim’i kıskanmaya başlıyor. Nedim eve dönüyor ve ilk kez aileyle birlikte sofraya oturuyor.

Agah bey, onu heyecanla karşılıyor. Cemre hariç diğerleri ise sonlarının ne olacağını düşünmeye başlıyor. Nedim, tamda Şeniz’in karşısına oturuyor. Şeniz kafasını kaldırıp Nedim’in yüzüne bakamıyor. Nedim, yemek yerken bıçağı yere düşürmesiyle sofradan kalkıyor. Şeniz, Agah’ın kendisinden boşanmak istediğini anladıktan sonra intihar etmiş gibi yapıp Cenk’i yanına çekiyor. Nedim’in doktoru Cemre ve Ceren’le konuşmak istiyor.

Ceren, kendisinden önce doktorun yanından ablasının çıktığını görünce sinirleniyor. Nedim, başka odadan Ceren’in konuşmalarını dinliyor.  O Cemre’nin konuşmalarını dinlemek istediğini söylüyor. Ama doktor buna izin vermiyor. Şeniz, son hamlesini kızı üzerinde oynuyor. Sahne gözyaşlarıyla babasından boşanacağını tesadüfen duymasını sağlıyor. Nedim, giyinip Ceren’in kaldığı eve gidiyor. Ceren, kapıyı açıyor ancak onu tanımıyor.

Zalim İstanbul 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim’in Köşke Dönmesi Herkesi Korkutuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler